Ετικέτες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΡΛΕΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ…

ΑΡΛΕΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ…
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 12, 2012

Στο roof garden του ξενοδοχείου «Κυψέλη» και με φόντο την πανέμορφη παραλία του Βόλου η Αρλέτα σήμερα το πρωί συνάντησε τους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης της πόλης και συγκινημένη μίλησε για την επιστροφή της στην πόλη που σημάδεψε την ζωή της πριν από τέσσερα χρόνια..

Διπλασιάστηκε το έλλειμμα των ΗΠΑ τον Μάιο

Διπλασιάστηκε το έλλειμμα των ΗΠΑ τον Μάιο

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιουνίου 12, 2012
20120612-220002.jpgΈφτασε τα 125 δις δολάρια το έλλειμμα των ΗΠΑ τον Μάιο του 2012, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011.
Είναι μετα να μην ανησυχεί ο Ομπάμα ότι αν συνεχιστεί η Ευρωπαϊκή κρίση δεν θα οδηγήσει σε νέα ύφεση την Αμερική και το έλλειμμα σε νέα ρεκόρ;

Ήδη, οι προειδοποιήσεις για υποβάθμιση των ΗΠΑ είναι γεγονός, οπω έκανε και πέρυσι τον Αυγουστο η S&P.

Συνάντηση Χριστόφια με τον πατριάρχη Μόσχας

undefined
Συνομιλίες για περισσότερο από μια ώρα είχαν ο πατριάρχης Μόσχας, Κύριλλος και ο πρόεδρος Χριστόφιας στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο πρόεδρος δώρισε στον πατριάρχη ένα ασημένιο αντίγραφο σταυροειδούς κυπριακού σταυρόσχημου αγαλματίδιου, ο δε πατριάρχης Κύριλλος του δώρισε επίχρυση ανάγλυφη αναπαράσταση της βαπτίσεως του Κυρίου.

Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις. Ο Ρώσος πατριάρχης επισκέφθηκε τον ιερό ναό του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, όπου έζησε ο άγιος και βρίσκεται ο τάφος του. Στη συνέχεια ο Ρώσος πατριάρχης αναχώρησε για τη Μόσχα.

Πτήση Κωσταράκου με Mirage 2000 στο Καστελόριζο

Posted: 11 Jun 2012 04:12 PM PDT
undefined
Πτήση πάνω από το Καστελόριζο προγραμματίζει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος για αμέσως μετά από τις εκλογές. Και αυτή τη φορά θα πετάξει με Mirage 2000. Η πτήση θα γίνει ανεξάρτητα από το αν έχει προκύψει κυβέρνηση. Κι εδώ που τα λέμε οι ΕΔ λειτούργησαν πολύ καλύτερα το διάστημα που η χώρα είχε υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Η πτήση Κωσταράκου στο Καστελόριζο δεν είναι ασφαλώς τυχαία και ειδικά τη περίοδο αμέσως μετά από τις εκλογές. Και η πτήση δεν είναι το μόνο που έχει γίνει για το Καστελόριζο. 



http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=15184

Θριάμβευσαν στο Λονδίνο τα επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών

Θριάμβευσαν στο Λονδίνο τα επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Ιουνίου 12, 2012
Νικήτρια με διαφορά αναδείχθηκε η ομάδα που υποστήριξε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα σε αγώνα επιχειρηματολογίας που διοργανώθηκε στο Λονδίνο.
Στο debate του οργανισμού Intelligence Squared με θέμα την επιστροφή των Γλυπτών από το Βρετανικό Μουσείο παρατάχθηκαν από τη μία πλευρά ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και τηλεοπτικός παρουσιαστής Στίβεν Φράι και ο συμπατριώτης του βουλευτής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και επικεφαλής της οργάνωσης Marbles Reunited, Άντριου Τζορτζ, υποστηρίζοντες την επιστροφή και από την άλλη ο Βρετανός ιστορικός και επίσης βουλευτής (με τους Εργατικούς) Τρίστραμ Χαντ με τον Ισπανό καθηγητή ιστορίας στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Νοτρ Νταμ, Φελίπε Φερνάντεθ-Αρμέστο.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Περιγράφεται ως "το αποκορύφωμα εκατοντάδων ετών του πολιτισμού", "ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα στην ιστορία της τέχνης" και ως απόδειξη της "σπίθας της Θείας Παρουσίας σε κάθε μορφή ζωής". Η Νίκη της Σαμοθράκης, άγαλμα του δεύτερου αιώνα προ Χριστού, προς τιμήν της Θεάς Νίκης, είναι ένα από τα πιο περίφημα γλυπτά όλων των εποχών και εκτίθεται στην πιο περίοπτη θέση του Λούβρου, στο Παρίσι.

Poisonous Myths of the Eastern Front

Poisonous Myths of the Eastern Front
By Anatoly Karlin

Russian President Dmitry Medvedev's recent announcement of a government-sanctioned Historic Truth Commission to debunk myths about Russia's role in the Second World War has come under fire from critics in the West. Even many patriotic Russians annoyed with Western ignorance of the decisive role played by Russia in defeating Nazi Germany have argued that a state-sanctioned commission may do more harm than good. Irrespective of the ongoing arguments between Russia and its neighbors over who is distorting 20th century history for present political ends, there are some lingering myths about the Second World War that deserve to be debunked. Anatoly Karlin lists a few in the article below.
- The Editors

ΣΤΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΙΣΣΜΟΥ

Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Κανένας
από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ' αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα».

Στίβεν Φράι: Θέλω να δω τα Μάρμαρα στο γαλάζιο ελληνικό φως

Στίβεν Φράι: Θέλω να δω τα Μάρμαρα στο γαλάζιο ελληνικό φως

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Ιουνίου 12, 2012
Στίβεν Φράι: Θέλω να δω τα Μάρμαρα στο γαλάζιο ελληνικό φως
Debate πραγματοποιήθηκε χτες στο Λονδίνο για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα
Υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων από το Βρετανικό Μουσείο τάχθηκαν ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και τηλεοπτικός παρουσιαστής Στίβεν Φράι και ο …συμπατριώτης του βουλευτής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και επικεφαλής της οργάνωσης Marbles Reunited, Άντριου Τζορτζ, ενώ από την άλλη βρέθηκαν, ο Βρετανός ιστορικός και επίσης βουλευτής (με τους Εργατικούς) Τρίστραμ Χαντ με τον Ισπανό καθηγητή ιστορίας, Φελίπε Φερνάντεθ – Αρμέστο.

Ρουμπινί: Μην τραβήξετε την «πρίζα» στους Έλληνες

Ρουμπινί: Μην τραβήξετε την «πρίζα» στους Έλληνες

Αναρτήθηκε από τον/την docimastikos στο Ιουνίου 12, 2012
http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/8c6dcf48fa6b1ffcb96592f03f126c68_XL.jpg?t=943912800«Όποιος τραβήξει την πρίζα στους Έλληνες, θα προκαλέσει την ολική διάλυση της ευρωζώνης», προειδοποιεί ο διάσημος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.Ρουμπινί: Μην τραβήξετε την «πρίζα» στους Έλληνες Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Αμερικανός οικονομολόγος απευθύνει σοβαρή προειδοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μη σταματήσει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης στις 17 Ιουνίου. «Το τι θα συμβεί αν η Έλληνες ψηφίσουν εναντίον του ευρώ, εξαρτάται από το πώς θα αντιδράσει η Ευρώπη» υποστηρίζει ο Ρουμπινί. «Πάντως προειδοποιώ να μην σταματήσει η χορήγηση βοήθειας, διότι αν καταρρεύσει η Ελλάδα, θα τρομάξουν οι επενδυτές. Στη συνέχεια Πορτογάλοι, Ισπανοί και Ιταλοί θα συρρεύσουν στις τράπεζες για να σηκώσουν τις καταθέσεις τους», εξηγεί. Ο Ρουμπινί προτείνει δύο λύσεις: «Ή θα εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για μια ελεγχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ή θα μένει στην ευρωζώνη και θα συνεχιστεί η χρηματοδότησή της όπως έγινε μετά τη γερμανική επανένωση με την Ανατολική Γερμανία. Και οι δύο εκδοχές έρχονται πιο φτηνά στο γερμανό φορολογούμενο, από ό,τι η διάλυση της ευρωζώνης».
newsbomb.gr

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ταϊβάν έχασε ένα άκρως απόρρητο υπολογιστή

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ταϊβάν έχασε ένα άκρως απόρρητο υπολογιστή

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ταϊβάν έχασε ένα άκρως απόρρητο υπολογιστή

Το υπουργείο Άμυνας και η στρατιωτική εισαγγελία της Ταϊβάν άρχισαν τη διερεύνηση της εξαφάνισης ενός άκρως απόρρητου υπολογιστή από το πυραυλικό καταδρομικό τελευταίας γενεάς.

Ο φορητός υπολογιστής με εξαιρετικά σημαντικά δεδομένα ήταν εγκατεστημένος στο Kuang Hua No.6, το πλέον σύγχρονο καταδρομικό της Ταϊβάν. Οι στρατιωτικοί έπαιρναν μαζί τους τον υπολογιστή, όταν το πλοίο ήταν σταθμευμένο στο λιμάνι της κεντρικής βάσης του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας.

Μ. Σουλτς: Η δίκη της Λεϊλά Ζάνα στην Τουρκία πρέπει να είναι άψογη

Μ. Σουλτς: Η δίκη της Λεϊλά Ζάνα στην Τουρκία πρέπει να είναι άψογη


Εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του, για τις φυλακίσεις γυναικών-ακτιβιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην Τουρκία και την Αίγυπτο, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, στάθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της βραβευμένης με το Βραβείο Ζαχάρωφ Λεϊλά Ζάνα που, όπως υπενθύμισε με νόημα, έχει κατηγορηθεί και πρόκειται να περάσει από δίκη στην Τουρκία με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο.

Η Βρετανία πιθανόν να αποστείλει στρατεύματα στη Συρία

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Η Βρετανία πιθανόν να αποστείλει στρατεύματα στη Συρία

Η Βρετανία  πιθανόν να αποστείλει στρατεύματα  στη Συρία εάν ξεσπάσει στη χώρα εμφύλιος πόλεμος όπως στη Βοσνία, δήλωσε ο ΥΠΕΞ Ουίλλιαμ Χέιγκ.
Μιλώντας στο BBC ο κ. Χέιγκ είπε ότι η χώρα του θα έχει να αυξήσει την υποστήριξη της στους αντικαθεστωτικούς εάν αποτύχει, όπως αναμένει, το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών  για ειρήνευση.
Ο Βρετανός υπουργός αρνήθηκε να αποκλείσει την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εάν η Συρία οδηγηθεί  σε μια φοβερή, όπως είπε, αιματηρή εμφύλια διαμάχη.Ολοένα  γίνεται εμφανές, είπε, ότι η σύγκριση δεν είναι με την Λιβύη αλλά με τη Βοσνία  στη δεκαετία του 1990.

Ποδόσφαιρο και πολιτική: Πολιτευθέντες ποδοσφαιριστές και πόσοι από αυτούς επέτυχαν

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ποδόσφαιρο και πολιτική: Πολιτευθέντες ποδοσφαιριστές και πόσοι από αυτούς επέτυχαν

Απ’ τον Ανδριανόπουλο στον Μηγιάκη κι απ’ το Νεστορίδη στον Αντωνιάδη και τον Ανατολάκη
 Του Τάσου Κοντογιαννίδη
akontogiannidis@yahoo.gr
Μετριούνται στα δάκτυλα οι διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές που πολιτεύθηκαν τα τελευταία εξήντα χρόνια  με τα διάφορα κόμματα. Και απο αυτούς, μόνο δύο κατόρθωσαν να εκλεγούν βουλευτές, και οι δύο του Ολυμπιακού: Οι Γεώργιος Ανδριανόπουλος και Γεώργιος Ανατολάκης.  Εκείνος που διέπρεψε ομολογουμένως στον πολιτικό στίβο και  διορίσθηκε υπουργός, ήταν ο Γεώργιος Ανδριανόπουλος ο παλιός διεθνής άσσος της Εθνικής και ιδρυτής του Ολυμπιακού.
Ο Γεώργιος Ανδριανόπουλος, ήδη απο το 1929, ως ποδοσφαιριστής, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πειραιώς με το ψηφοδέλτιο των αντιβενιζελικών Πουλούση και Στρατήγη. Το 1950 εκλέγεται βουλευτής Πειραιώς και Νήσων με το Λαϊκό Κόμμα του Κων. Τσαλδάρη και την επόμενη χρονιά εκλέγεται δήμαρχος Πειραιώς και το 1955 πρόεδρος του ΟΛΠ.

Russia Increases Military Flights Over Armenia

Russia Increases Military Flights Over Armenia

MOSCOW — Russian fighter jets are conducting an increasing number of training flights over Armenia, a military spokesman said Saturday, sending a clear warning that Russia could intervene at any moment should violence escalate further in the territorial dispute between Armenia and Azerbaijan.

The military spokesman, Col. Igor Gorbul, told the Interfax news agency that Russian fighter jets stationed at a base in Armenia have conducted about 300 training flights since the beginning of 2012, and have increased the number of flying hours by more than 20 percent from last year. 

Violence has flared recently along the border of Armenia and Azerbaijan, the former Soviet republics, which have been at war over the disputed territory of Nagorno-Karabakh for more than 20 years. At least eight soldiers — five Azerbaijanis and three Armenians — were killed in clashes along the border last week.
Russia, along with France, the United States and other countries, has repeatedly urged a peaceful settlement to the dispute between Armenia and Azerbaijan. Russia maintains a military base in Armenia and regularly sells weapons to Armenia. 

Colonel Gorbul said Russian fighter pilots were preparing for combat. “The main emphasis in performing aerobatic elements is made on the ability to apply them in real-life air combat conditions,” he said.
The Russian Foreign Ministry last week said it regarded the border clashes as “unacceptable” and would continue to try to broker a peaceful settlement. 

Azerbaijan, which currently holds a seat on the United Nations Security Council, said that it was also appealing to the United Nations for help in hopes that international mediators could help reach a settlement this year. 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ερντογάν όπως… Μουράτ Δ’

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ερντογάν όπως… Μουράτ Δ’

 Λιάνα Μυστακίδου
 Τη δόξα του σουλτάνου Μουράτ Δ΄ φαίνεται ότι ζήλεψε ο Ταγίπ Ερντογάν και άρχισε σταδιακά να επιβάλλει την ποτοαπαγόρευση στην Τουρκία! Δήλωσε μάλιστα ότι «θεωρεί καθήκον του να απαγορεύσει την κατανάλωση αλκοόλ» στους πολίτες. Στην πραγματικότητα η απαγόρευση άρχισε το 2005 με την εγκύκλιο που εστάλη στις Νομαρχίες και τους Δήμους, η οποία προέβλεπε τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τα καταστήματα που θέλουν να προσφέρουν οινοπνευματώδη ποτά.

Το «κόμμα της βίας»: Η βαριά κοινωνική αρρώστια και η «κοινοτοπία του Κακού»

Το «κόμμα της βίας»: Η βαριά κοινωνική αρρώστια και η «κοινοτοπία του Κακού»

Γιάννης Πρετεντέρης 
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, λίγες ώρες μετά τις τηλεοπτικές αθλιότητες του Κασιδιάρη, καταγγέλθηκε ότι μια «ομάδα ροπαλοφόρων» της Χρυσής Αυγής εισέβαλε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επιτέθηκε στο ακροατήριο κάποιας εκδήλωσης.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ακολούθησαν συμπλοκές, έπεσε ξύλο και υπήρξαν τρεις ή και περισσότεροι τραυματίες…
Τι ήταν η εκδήλωση; Περιέργως τα περισσότερα έντυπα ή δικτυακοί τόποι που αναφέρθηκαν στις συμπλοκές μίλησαν αόριστα για «εκδήλωση του αντιεξουσιαστικού χώρου» («Αυγή»), για εκδήλωση «κατά του ρατσισμού» ή γενικά για κάποια εκδήλωση που είχε θέμα «τον αγώνα και την επανάσταση». Χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.
Οι λεπτομέρειες όμως είναι ίσως ενδιαφέρουσες.

Η κρίση έπληξε και τα βραβεία Νόμπελ

Η κρίση έπληξε και τα βραβεία Νόμπελ

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιουνίου 12, 2012
20120612-013954.jpgΑκόμα και τα πλέον διάσημα βραβεία Νόμπελ έπληξε η κρίση!
Σύμφωνα με το ίδρυμα, το χρηματικό έπαθλο για όσους θα τιμηθούν με το βραβείο Νόμπελ, θα είναι μειωμένο κατά 1/5, στα 8 εκατ. σουηδικές κορώνες, που αντιστοιχούν 1,12 εκατ. δολάρια.
Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι δαπάνες έχουν ξεπεράσει τα έσοδα από τους τόκους και τις επενδύσεις του αρχικού κεφαλαίου καθιστώντας αναγκαία τη μείωση του χρηματικού επάθλου.

Στρατηγική και τακτική

Στρατηγική και τακτική

Αναρτήθηκε από τον/την Νικόλας στο Ιουνίου 12, 2012
του Γιώργου Καραμπελιά
Μέσα στο γενικευμένο αλαλούμ των εκλογών και την εκτεταμένη σύγχυση που κυριαρχεί στη δημόσια συζήτηση, πάρα πολλοί συγχέουν τη στρατηγική με την  τακτική της χώρας, σύγχυση που επιτείνεται από το απόλυτο οραματικό κενό που διακρίνει τις εκλογικές αντιπαραθέσεις. Έτσι, καμία συζήτηση δεν έχει διεξαχθεί για το μέλλον της Ελλάδας και το όραμα που μπορεί να διαθέτει για τον 21ο αιώνα.

Πατριάρχης Μόσχας από Αμμόχωστο: Η Ρωσία θα βοηθήσει ενεργά την Κύπρο

Πατριάρχης Μόσχας από Αμμόχωστο: Η Ρωσία θα βοηθήσει ενεργά την Κύπρο

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Ιουνίου 11, 2012
http://olympiada.files.wordpress.com/2012/06/putinkirillosxl11.jpg?w=214&h=151Επίσκεψη με ιδιαίτερη σημασία στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσίων Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’. Ο Πατριάρχης διαβεβαίωσε πως “Η Ρωσία θα συνεχίσει να βοηθά ώστε το πρόβλημα των προσφύγων της Κύπρου να επιλυθεί και να επιστρέψουν στα σπίτια και στις περιουσίες τους”, ενώ στο Παραλίμνι, στρατιωτικό απόσπασμα της Εθνικής Φρουράς απέδωσε τιμές αρχηγού κράτους και οι πάντες ζητούσαν από τη Ρωσία να επέμβει.επίσης δήλωσε ότι “Η Ρωσία είναι εδώ για την Κύπρο”

Οι Διστομίτες τίμησαν τους 218 σφαγιασθέντες!

Οι Διστομίτες τίμησαν τους 218 σφαγιασθέντες!

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Ιουνίου 11, 2012
Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και παρουσία χιλιάδων κατοίκων του Διστόμου και της γύρω περιοχής πραγματοποιήθηκε χθες το μνημόσυνο των σφαγιασθέντων 218 Διστομιτών.