Ετικέτες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΡΛΕΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ…

ΑΡΛΕΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ…
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 12, 2012

Στο roof garden του ξενοδοχείου «Κυψέλη» και με φόντο την πανέμορφη παραλία του Βόλου η Αρλέτα σήμερα το πρωί συνάντησε τους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης της πόλης και συγκινημένη μίλησε για την επιστροφή της στην πόλη που σημάδεψε την ζωή της πριν από τέσσερα χρόνια..

Ηταν 11 Φεβρουαρίου του 2008, τρία λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας  στο Δημοτικό θέατρο, όταν η Αρλέτα υπέστη βαρύ εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο του Βόλου όπου όλη την νύχτα οι γιατροί έδωσαν μάχη στο χειρουργείο για να την κρατήσουν στην ζωή. Πέρασε αρκετούς μήνες παλεύοντας στην μονάδα εντατικής θεραπείας στον Βόλο και σε νοσοκομεία της  Αθήνας.

«Το ότι σώθηκα είναι σίγουρα θαύμα», είπε η Αρλέτα. «Εκανα ένα χρόνο να σταθώ στα πόδια μου και έμεινα έξι μήνες στα νοσοκομεία. Ηταν μια τρομακτική εμπειρία.. Βγήκα από τα «πέτρινα χρόνια» μου με χρέη προς όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ από καρδιάς, ως τον τελευταίο που μου έστειλε email ή έκανε μια προσευχή όταν την χρειαζόμουν τόσο. Και ήταν πολλοί, περισσότεροι από όσους θα μπορούσα να φανταστώ. Ζητώ συγνώμη δεν το ήξερα! Ελπίζω κάτι να τους προσφέρω και εγώ με το τραγούδι μου. Και πάλι χαίρετε φίλοι μου. Ευχαριστώ από καρδιάς.»

Στη συνάντηση των δημοσιογράφων με την Αρλέτα ήταν παρούσα και η Πρόεδρος  της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων του Βόλου κ.Πέπη Μαργαρίτη- Παπανδρέου που αφού ευχαρίστησε την Αρλέτα για την απόφαση της να παραχωρήσει στην ΕΛΕΠΑΠ μέρος των εσόδων της συναυλίας, μίλησε για τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.

«Σ’ αυτή την τόσο δύσκολη πραγματικά οικονομικά περίοδο για όλους μας, η ΕΛΕΠΑΠ κλονίζεται από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να στερήσει από τα παιδιά της με αναπηρία, τα «Βήματα Ζωής», που το αποκαταστασιακό πρόγραμμα  τους προσφέρει. Εχει την ανάγκη όλων για να συνεχίσει το έργο της..»

Τον ενθουσιασμό των παιδιών της Παιδικής χορωδίας του Ωδείου Βόλου για την συμμετοχή τους στην συναυλία μετέφεραν η Διευθύντρια του Ωδείου κ.Πέπη Αγραφιώτου και η μαέστρος Αναστασία Μπάρδα, ενώ για την συνεργασία με την Αρλέτα μίλησε ο Μάκης Τζάμης εκ μέρους του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Η Αρλέτα κλείνοντας τόνισε πόσο μεγάλη ήταν η επιθυμία της να επιστρέψει στο Βόλο και να  ολοκληρώσει την προ τετραετίας συναυλία που δεν έγινε  και ότι νιώθει τόσο τρακ, σαν να είναι η πρώτη εμφάνιση της μπροστά σε κόσμο!!.

Αύριο Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 9.15 το βράδυ η Αρλέτα θα ανέβει στην σκηνή του θερινού Δημοτικού θεάτρου «Μελίνα» του Βόλου, λέγοντας μας την φράση – τίτλο της συναυλίας- «Και πάλι χαίρετε!!»

Μαζί της οι μουσικοί Βασίλης Ρακόπουλος, Ηλίας Κατελάνος, Ντίνος Αποστόλου και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου με την πιανίστα Κάτια Τζιουμάκη και την μαέστρο Αναστασία Μπάρδα.

Το είσιτήριο είναι 15ε και μέρος των εσόδων θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Προπώληση από το ταμείο του κινηματογράφου «Αχίλλειον» τηλ.24210 32818, το Δισκοπωλείο «Classic» [Ερμού 187] το Βιβλιοπωλείο-καφενείο «Χάρτα» [Σκενδεράνη 16] και από τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην Αγριά τηλ. 24280 97030.

Αύριο Τετάρτη από τις 6 το απόγευμα και από ταμείο του Θερινού Δημοτικού θεάτρου.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η τηλεόραση TRT, το Ράδιο ΒΕΡΑ, η ΕΡΑ Βόλου, το radiomarkoni, οι ιστοσελίδες e-volos.gr, thisisvolos.gr, mediasoup.gr, olympia.gr, matia.gr, mousikorama.gr, penapress.gr, «Αναπηρία τώρα», το περιοδικό «Αυτονομία» και η εφημερίδα «Η Θεσσαλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου