Ετικέτες

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Διαρκής «διωγμός» των χριστιανών από τη Μέση Ανατολή

Διαρκής ο «διωγμός» των χριστιανών από τη Μέση Ανατολή -Μειώνεται ραγδαία ο πληθυσμός Η προέλαση των τζιχαντιστών ανάγκασε χιλιάδες χριστιανούς του Ιράκ να εγκαταλείψουν τις εστίες τους με κατεύθυνση το Κουρδιστάν. Υστερα από 2.000 χρόνια, που οι χριστιανοί κατοικούν στην Μοσούλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, τώρα αναγκάζονται να την εγκαταλείψουν μαζικά.
Μετά την ίδρυση του χαλιφάτου από τους φανατικούς ισλαμιστές, αυτοί αποφάσισαν να επιβάλουν φορολογία στους "αλλόθρησκους", προκειμένου να τους επιτρέψουν να συνεχίσουν την παραμονή στην πόλη τους. Μάλιστα οι εξτρεμιστές σημάδεψαν τα σπίτια χριστιανών, ώστε να είναι εμφανής ο διαχωρισμός. Ακολούθησαν οι σφαγές...

"Οι Έλληνες έχουν καταλάβει 16 νησιά μας στο Αιγαίο"! Όταν η Τουρκία χάνει μέτρο και λογική

Image
Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
<<Περυσινά ξινά σταφύλια>> θυμήθηκαν και επανέφεραν στο προσκήνιο ανήμερα των τουρκικών Προεδρικών εκλογών δυο  τουρκικές εφημερίδες: Και τα <<περυσινά ξινά σταφύλια>> δεν ήταν παρά μια επίσκεψη  τον ...περαμένο Σεπτέμβριο του τότε Αρχηγού ΓΕΣ Αθανασίου Τσέλιου στο Φαρμακονήσι και στην Καλόλιμνο, τη οποία  ''ξέθαψαν'' για να αποτελέσει ''ειδησεογραφική'' αφορμή προκειμένου  να επαναφέρουν τον αβάσιμο, ανιστόρητο ισχυρισμό ότι  νησιά και βραχονησίδες - ανάμεσά τους και τα προαναφερθέντα- είναι, δήθεν,  αμφισβητούμενου καθεστώτος.

Στρατιωτική ήττα της Ουκρανίας στο Νότιο θύλακα: ο ουκρανικός στρατός έχασε 3.500 άνδρες


Réseau International (Γαλλία)               (μτφΚριστιάν)
Εδώ είναι ο χάρτης της περιοχής των συγκρούσεων στη 1η Αυγούστου 2014, όταν ο Ποροσένκο (Poroshenko) ήθελε ακόμα να έχει τον έλεγχο των συνόρων με τη Ρωσία, επειδή η τελευταία υποτίθεται ότι στέλνει μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού και ανδρών για την υποστήριξη των μαχητών της Ντονμπάς (Donbass).
Το ζήτημα ήταν συνεπώς στρατηγικό.

Γιατί οι ισλαμιστές πανηγυριζουν τον θάνατο του Robin Williams;


Σε πολλούς προξένησε εντύπωση ο ορυμαγδός πανηγυρισμων απο ισλαμιστές για τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού. Ο λόγος ειναι αυτός:

Δυτικές Εκτιμήσεις της Ζημιάς στην Ελληνική Οικονομία


Του Μ.Σ.
Οι καταστροφικές συνέπειες στην ελληνικήν οικονομία της ρωσικής απάντησης στα κύματα των κυρώσεων της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας προβάλλονται από το Μπλούμπεργκ, τηλεοπτικά δίκτυα ( Ρ Τ) και τον ηλεκτρονικό Τύπο.
Το δημοφιλές αμερικανικό οικονομικό δελτίο του Τάϊλερ Ντέρντεν
αφιερώνει στο θέμα εκτεταμένο δημοσίευμα, με τίτλο που πιθανολογεί
«Τρίτη Βοήθεια Διάσωσης, με Ενοχοποίηση της Ρωσίας»

ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ


Κάποτε γνώρισα έναν άνθρωπο, που μου είπε πολλά σοφά λόγια. Τα κράτησα σαν φυλαχτό. Κι όταν τα χρειάζομαι είναι η εξήγησή μου σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. Όταν λοιπόν έκανα κάτι καλό για κάποιον άνθρωπο, με την σκέψη της ανταπόδοσης, με μάλωνε. “Μην ξεγελάς τον εαυτό σου, ό,τι κάνεις το κάνεις πρώτα για σένα, για να νιώθεις εσύ καλά. Να θυμάσαι ότι το κάνεις για το εγώ σου”, μου έλεγε…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΕΥΤΡΑΣ: «Εχω ζητήσει πολιτικό άσυλο από τη Βρετανία για να σώσω τη ζωή μου»

 

ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ πρώην δικαστικός, κατηγορούμενη για την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος
Η Αντωνία Ηλία κατηγορήθηκε το 2005 ως πρωταγωνίστρια του λεγόμενου παραδικαστικού κυκλώματος που είχε ξεσπάσει το φθινόπωρο του 2004. Οι κατηγορίες εναντίον της βαριές: απάτη, ξέπλυμα χρήματος, συκοφαντική δυσφήμηση, παράβαση του νόμου για το «πόθεν έσχες» κ.ά. Τον Ιούλιο του 2005 φεύγει στο εξωτερικό, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη, όπως.

Ζαν Ζωρές: Ο διάβολος που έγινε άνθρωπος. Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη δολοφονία του

 
by Αμετανόητος
Jaures
του Τάκη Μαστρογιαννόπουλου
Ζ. Ζωρές
Εχουν περάσει ακριβώς εκατό χρόνια από τότε που ένας Γάλλος, φανατικός εθνικιστής, ο Ραούλ Βιλαίν, πυροβόλησε και σκότωσε στην Μονμάρτη, στο Café du croissant –σήμερα Taverne du croissant– τον μεγάλο σοσιαλιστή ηγέτη Ζαν Ζωρές.

Robin Williams! – Live On Broadway

Αφιέρωμα στην μνήμη του μεγάλου ηθοποιού!
http://www.bluebig com

Αυτό που παράγει ο καπιταλισμός είναι ο θάνατος – Καταγραφή εργοδοτικών εγκλημάτων (Μάιος – Αύγουστος)


Ο ταξικός πόλεμος μαίνεται σε καθημερινή βάση και αποτυπώνεται με τον πιο ωμό τρόπο στα κάτεργα της μισθωτής εργασίας. Εκεί που ο εργατόκοσμος σακατεύεται για το μεροκάματο ενώ τα αφεντικά φροντίζουν με κάθε μέσο να καρπώνονται όλο τον πλούτο που η εργατική τάξη παράγει. Τα τελευταία χρόνια, των μνημονίων και των άγριων αντεργατικών μέτρων, έχουν ισοπεδωθεί τα όποια εργατικά δικαιώματα προϋπήρχαν και εδραιώνεται όλο και πιο πολύ ο κοινωνικός κανιβαλισμός και οι άθλιες συνθήκες στους χώρους δουλειάς. Αυτό που παράγει ο καπιταλισμός είναι ο θάνατος και το τσάκισμα των προλεταριακών μαζών.

ΒΕΛΓΙΟ:ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ.


Ένας αναστατωμένος μουσουλμάνος επιβάτης διατάραξε μία πτήση της βελγικής εταιρίας ”Brussels Airlines” το απόγευμα της Δευτέρας,λίγο πριν την προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ.

brussels air

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ”Nieuwblad” ένας από τους επιβάτες μίας πτήσης της ”Brussels Airlines” από το Όσλο με προορισμό τις Βρυξέλλες απείλησε με απόπειρα τρομοκρατίας λίγο πριν την προσγείωση του αεροπλάνου.Ο μουσουλμάνος επιβάτης ένωσε τα χέρια του και άρχισε να προσεύχεται ισχυριζόμενος ότι είχε στην κατοχή του εκρηκτικά ικανά να ανατινάξουν το αεροπλάνο.Οι αεροσυνοδοί με την βοήθεια δύο γιατρών προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης ο διαταραγμένος μουσουλμάνος συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.