Ετικέτες

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ειρωνικό δημοσίευμα της «Sun» για την Αρβανίτη

Ειρωνικό δημοσίευμα της «Sun» για την Αρβανίτη

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Ιουλίου 27, 2012
Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» ειρωνεύεται την Βίκυ Αρβανίτη. Το Βρετανικό έντυπο παραθέτει τη φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας του beach volley, γράφοντας: «Έλα αγάπη μου. Σπρώξε! Ίσα που μπορώ να δω το κεφάλι».
Το δημοσίευμα συνεχίζει σχολιάζοντας σε ανάλογο ύφος τις οικονομίες της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ αναφέρει ότι η Αρβανίτη, που έχει κερδίσει στην καριέρα 300.000 αγγλικές λίρες, μπορεί να αγοράσει όλη την Ελλάδα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της Κύπρου.
Πηγή: zougla.gr

ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ WAFFEN -SS KAI THN WEHRMACHT;(ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΣΤΟΜΟΥ)

     Aντίθετα με οσα ισχυρίζονταν οι μεταπολεμικοί απολογητές τα SS είχαν στενή συνεργασία με τη Wehrmacht .Aξιωματικοί της Wehrmacht μεταφερθηκαν στα SS αρχικά  για να προφέρουν την εμπειρία τους π.χ. στρατηγός Χάουζερ (πρωην αντιστράτηγος της Wermacht  ο  οποιός ανέλαβε και καθήκοντα αρχιεκπαιδευτή και θεωρείται “ο  πατέρας των Waffen-SS” ως μάχημης δύναμης) και αργότερα με την προοπτική ταχύτερης επαγγεματικής ανέλιξης. 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα

Γράφει και επιμελείται Ο Γεράσιμος Γ. Γερολυμάτος
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Το «ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ», παρουσιάζει ένα ιστορικό αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάπως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Συνήθως η αναφορά στους Αγώνες γίνεται μέσα από ένα πρίσμα εξιδανίκευσης και μυθοποίησης. Είναι μια οπτική που μας κληροδότησε η ρομαντική σκέψη των εμπνευστών της αναβίωσης των Αγώνων του 19ου αιώνα. Εμείς στο αφιέρωμα αυτό θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στους «πραγματικούς» Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας, με αναφορά στην καταγωγή τους, στις θρησκευτικές και κοινωνικό-πολιτικές παραμέτρους και στις απόψεις των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και στοχαστών για τους Αγώνες και τους αθλητές.