Ετικέτες

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΤΩΡΑ: Αποφαση – βόμβα δικαιώνει τον αγώνα των καθαριστριών και ξεφτιλιζει τους δουλεμπόρους “Δεν ηταν ρουσφέτια Παυλόπουλου αλλά Ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα η πρόσληψη τους”!



20140515-193531.jpg Θυμηθείτε τις αθλιότητες που έγραφαν οι προπαγανδιστές, για να βάλουν τις εταιρείες δουλεμπόρων με μέτοχο την Goldman Sachs να ροκανίζει εκατομμύρια απο το δημόσιο! Πριν απο λίγο έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα των αγωνιζόμενων ΜΑΝΑΔΩΝ αφού το δικαστήριο μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και έκρινε οτι οι προσλήψεις ηταν επιβεβλημένες απο την
σχετική κοινοτική οδηγία, που σεβάστηκε η κυβερνηση Καραμανλη! Γιατί Ευρωπη δεν ειναι το Ευρώ, αλλά το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Αυτο που έκαναν Κουρελόχαρτο τα καθάρματα του μνημονίου με πρώτο τον αχυρανθρωπο των νταβατζήδων, τον Παπανδρεου.

Σημείωση για το επικό πρωτοσέλιδο που έχουν εξαφανίσει:
ΔΟΛ: 865,000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!
ΚΡΑΤΟΣ: 679,992 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΖΙ!
About these ads .

Σοβαρότατη εξέλιξη με την Γεωργία…



20140516-004634.jpg
Δικαίωση του βασικού θέματος του παρόντος ιστοχώρου προέκυψε μόλις μερικές ώρες μετά την ανάρτησή του, με δηλώσεις των οποίων το περιεχόμενο εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν ορισμένοι έχουν συναίσθηση των ορίων εντός των οποίων μπορούν να κινούνται με ασφάλεια για τον γεωργιανό λαό.
Ο πρώτος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Ζαλκανιάνι, φέρεται να έχει δηλώσει, ότι η ενσωμάτωση της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ είναι
μια «μη αναστρέψιμη διαδικασία». Τη δήλωση την έκανε απαντώντας σε αντίστοιχη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών για το θέμα. Οιδημοσκοπήσεις δείχνουν τους Γεωργιανούς να επιθυμούν την ένταξη σε ποσοστό 70-80%.

Μαντέψτε ποιός ανέλαβε τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας…



ουκρανια ναζι αμερικανοςΚατά μιαν άποψη, η Κοντσιτά είναι ειλικρινέστερη.

http://www.olympia.gr

Τα λάθη πληρώνονται



Από το δημοσίευμα των Financial Times -το οποίο δεν διέψευσε κανείς-, προκύπτει πως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκτελούσαν εντολές σε βάρος της Ελλάδας και της Δημοκρατίας τον Νοέμβριο του 2011. Αυτό δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε αλλά επιβεβαιώθηκε πια και επίσημα.

Τώρα πια ξέρουμε γιατί, αν και η Ελλάδα δεν ήταν η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία επιβλήθηκε Μνημόνιο -ήταν ακόμα η Ιρλανδία και η Πορτογαλία-, τα αποτελέσματα της επιβολής του Μνημονίου στη χώρα μας ήταν πολύ χειρότερα από αυτά των άλλων χωρών, και οδήγησαν την Ελλάδα στη διάλυση.

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ



ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΓΚΟΡ ΚΟΛΟΜΟΪΣΚΙ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΔΙΕΦΘΑΜΕΝΟΣ ΜΠΕΡΕΖΟΦΣΚΙ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ο ΜΠΕΡΕΖΟΦΚΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΠΕΣΛΑΝ. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΜΟΪΣΚΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ. ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ, ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟ ΚΤΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

ΤΙ “ΜΑΘΑΙΝΕΙ” ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ TIMES ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


File:Maidan Kiev 2014-04-13 11-48.JPG
του Χρήστου Βούλγαρη
Α) Σύμφωνα με τον  “επαγγελματία πουτινοφάγο”των TIMES Roger Boyes   ” ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν είναι  ” μετά-φασίστας, κληρόνομος του Μουσολίνι και όχι του Στάλιν” [1] και ” οι ακροδεξιοί της Ευρώπης τον θεωρούν σύμμαχο τους”[2] (αλήθεια ο “Δεξιός Τομέας” της Ουκράνιας σε ποιόν ιδεολογικό χώρο ανήκει, μήπως στην Μαοίκη Αριστερά;) για να μην αναφερθούμε στον “κουτοπόνηρο” και τουλάχιστον ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ συσχετισμό ανάμεσα στο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ιδεολόγημα του Μουσολίνι περί “Τρίτης Ρώμης” και στο αυτοκρατορικό-θρησκευτικό ιδεολόγήμα περί “Τρίτης Ρώμης”-Μοσχοβίας/Μόσχας[3].   Τι κάνει ο άνθρωπος για να αποφύγει το Ρ45 (ειδοποιήση απόλυσης)…