Ετικέτες

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Συνέδριο “Εξισλαμισθέντες Αρμένιοι”


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Θαυμαστής του Χίτλερ ο Ερντογάν!


ερντογανΣύμφωνα με τη μαρτυρία ενός ανθρώπου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν συμμαθητής του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την «πρώτη έως την πέμπτη τάξη», ο Ερντογάν συνήθιζε να περπατάει κρατώντας το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγών μου» (Mein Kampf).

Ο Avraham Krispin γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και μετανάστευσε στο Τελ Αβίβ το 1974. Μιλώντας στο ynetnews.com για τον πρώην συμμαθητή του, ο Krispin ανέφερε:

«Τον θυμάμαι πολύ καλά. Προερχόταν από μια απλή οικογένεια. Ήταν ένα ντροπαλό και εσωστρεφές αγόρι, που όμως θύμωνε πάρα πολύ εύκολα. Περπατούσε τριγύρω κρατώντας το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ “Ο Αγών μου’».

49 χρόνια πρίν… 14.XΙ.1965


Μιχάλης Ν. Κατσίγερας ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. ΚΑΤΣΙΓΕΡΑΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΝΣΟΥΤΣ: Ο υπουργός Συντονισμού κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε χθες μακράν συνεργασίαν με τον επιτετραμμένον της ενταύθα αμερικανικής πρεσβείας κ. Ανσουτς (Norbert L. Anschutz, υπάρχει και γραφή: Anschuetz, φωτογραφία), ο οποίος αναχωρεί επ’ αδεία εις Ηνωμένας Πολιτείας, κατά την οποίαν συνεζητήθησαν οικονομικά θέματα ενδιαφέροντα τας δύο χώρας και ειδικώτερον το θέμα της αιτηθείσης υπό της Ελλάδος οικονομικής βοηθείας εξ Ηνωμένων Πολιτειών.
ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ: Η κακοήθεια των δημοσιευμάτων συναγωνίζεται την βλακείαν των, εδήλωσεν χθες ο αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως και υπουργός Εξωτερικών κ. Ηλ. Τσιριμώκος, αναφερόμενος εις τα γραφόμενα υπό των απογευματινών οργάνων του κ. Α. Παπανδρέου και της ΕΔΑ, ότι η μετάβασίς του εις την Κύπρον έχει ως σκοπόν την προπαρασκευήν διά την εξεύρεσιν «συμπεφωνημένης λύσεως» του Κυπριακού. Φαίνεται ότι οι συντάκται των δημοσιευμάτων υποτιμούν πολύ την νοημοσύνην του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, προσετίθετο από κυβερνητικής πλευράς, ώστε να φαντάζωνται ότι θα προσεκάλει τον κ. Τσιριμώκον, υπό οιασδήποτε συνθήκας. Εκτός εάν, εκ της προσκλήσεως αυτής, η οποία, αν μη τι άλλο, αποδεικνύει την υφισταμένην σχέσιν εμπιστοσύνης, ηνωχλήθησαν τα εθνικά αισθήματα ωρισμένου είδους αντιπολιτευομένων…