Ετικέτες

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Θαυμαστής του Χίτλερ ο Ερντογάν!


ερντογανΣύμφωνα με τη μαρτυρία ενός ανθρώπου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν συμμαθητής του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την «πρώτη έως την πέμπτη τάξη», ο Ερντογάν συνήθιζε να περπατάει κρατώντας το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγών μου» (Mein Kampf).

Ο Avraham Krispin γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και μετανάστευσε στο Τελ Αβίβ το 1974. Μιλώντας στο ynetnews.com για τον πρώην συμμαθητή του, ο Krispin ανέφερε:

«Τον θυμάμαι πολύ καλά. Προερχόταν από μια απλή οικογένεια. Ήταν ένα ντροπαλό και εσωστρεφές αγόρι, που όμως θύμωνε πάρα πολύ εύκολα. Περπατούσε τριγύρω κρατώντας το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ “Ο Αγών μου’».

Ο Krispin σχολίασε επίσης ότι είναι εμφανές πως ο Ερντογάν ακόμα και σήμερα θαυμάζει τον Χίτλερ, αφού όπως και εκείνος, επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία.

Άλλωστε ο στόχος του Ερντογάν είναι να έχει καταστήσει μέχρι το 2023 (στην 100η επέτειο της ίδρυσης της σύγχρονης Τουρκίας από τον Κεμάλ Ατατούρκ) την Τουρκία ηγέτιδα δύναμη της ευρύτερης περιοχής.

Όμως η δίψα για παντοδυναμία δεν είναι το μόνο κοινό σημείο του Τούρκου Προέδρου με τον Χίτλερ. Η κυβέρνησή του δεν διέφερε σε τίποτα από ένα φασιστικό καθεστώς, αφού ελευθερίες και δικαιώματα είχαν καταστρατηγηθεί, ενώ όποιος τολμούσε να αντιταχθεί στο θέλημα και τη βούληση του Χαλίφη ή όποιος είχε αντίθετες πολιτικές ιδέες είτε φυλακιζόταν, είτε φιμώνονταν. Φυσικά, με την ανάληψη της προεδρίας και έπειτα από τη συνταγματική αναθεώρηση που του εξασφάλισε επιπλέον προνόμια και αρμοδιότητες, ο Ερντογάν μπορεί πλέον ακόμα πιο εύκολα να υλοποιήσει τους στόχους του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου