Ετικέτες

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο “ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ



Στα ερωτήματα που ακολουθούν, τις απαντήσεις τις δίνει η ίδια η ιστορία. Η ιστορία που οφείλουμε να κοιτάξουμε όλοι μας κατάματα, όχι με τα μάτια των Ρεπούσηδων και των τζιτζιφιόγκων του νεοταξίτικου «ανθρωπισμού», αλλά με τα μάτια των ανθρώπων που πονάνε και αγαπούν αυτό το δόλιο τόπο…

Ο Obama “έχασε” τη Λατινική Αμερική;


Του Κώστα Ράπτη
Σε κάθε Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υπάρχει μία ομιλία αρκετά “θεατρική” (όπως π.χ. αυτές του μακαρίτη Hugo Chavez) ή εξωφρενική (όπως του Mahmud Ahmadinejad), ώστε να μείνει στα χρονικά. Η φετινή τοποθέτηση της προέδρου της Βραζιλίας Dilma Roussef θα πρέπει, για πολύ σοβαρούς λόγους, να θεωρηθεί ορόσημο στις σχέσεις της Βόρειας με τη Νότια Αμερική.

Οι σκληρές γυναίκες Ναζί: Από τη μητέρα που σκότωνε παιδιά Εβραίων, στη νοσοκόμα που έκανε θανατικές ενέσεις


Βιβλίο αναφέρεται στις γυναίκες Ναζί οι οποίες ήταν εξίσου σκληρές με τους άνδρες (Pics)

Όταν ο Τσε ήταν απαγορευμένος στην Ελλάδα!


 
 
 
 
 
 
1 Vote



Αθήνα, Ιανουάριος 1974. Ο Σύλλογος εκδοτών βιβλιοπωλών κοινοποιεί… διαταγή της Γενικής Ασφάλειας και του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων γιά την απαγόρευση κυκλοφορίας του βιβλίου του Μισέλ Λεβί “Ο Τσε Γκεβάρα και ο Μαρξισμός”

Η Παιδεία ειναι ο καθρέπτης της Κοινωνίας μας!



 
 
 
 
 
 
1 Vote

The magical world of reading: magic book with pages transforming into birds - stock photo
Ακούω τόσες μέρες τις ατέλειωτες συζητήσεις για το τι θα συμβεί αν κάνουν απεργία οι καθηγητές.  Θα είναι τραγικό για τους μαθητές. Θα πέσει έξω αυτό το υπέροχο σχολείο που μόνο του πρόβλημα είναι η απεργία των καθηγητών. Μεγαλόστομες, πομπώδεις κουβέντες του είδους «το μέλλον των παιδιών που υπονομεύεται» «η μόρφωσή τους». Διαμαρτυρίες για τους γονείς που τι θα κάνουν αν δεν πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Μέχρι και για το ιδιαίτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι άνεργοι γονείς,γιατί τι θα κάνουν με τα παιδιά στο σπίτι…

Οκ. Μισό λεπτό.  Να βάλω τα γέλια ή να κλάψω με όλη αυτή την εμετική υποκρισία.. Να βάλω τα γέλια ή να κλάψω κοιτάζοντας όλες αυτές τις απίστευτες σκηνές πρόζας από κάθε είδους θεατρίνους… Μιλάμε για την παιδεία στην Ελλάδα.
Εκείνη τη παιδεία ξέρετε, που συνοψίζεται στο «η πιο αγαπημένη ώρα είναι το σχόλασμα, ο καλύτερος τρόπος μάθησης η παπαγαλία, ο τυφλοσούρτης και το σκονάκι. Εκείνη η παιδεία που βγάζει αμόρφωτους με μπόλικα χαρτιά. Εκείνη η παιδεία που τώρα κοροϊδεύει στα μούτρα τα παιδιά παριστάνοντας πως το μέλλον τους επιφυλάσσει εκπλήρωση των ονείρων τους, δουλειά, ευημερία αν πάρουν πολλά χαρτιά…

Ο «αποκεφαλισμός» της Χρυσής Αυγής και το γεωπολιτικό timing



undefined
H αφορμή για τις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις υπήρξε αναμφίβολα η στυγνή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από κάποιους ανεγκέφαλους, οι οποίοι θα έχουν όλο τον χρόνο να αναλογιστούν την πράξη τους πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Γιατί παραμένεις σε έναν γάμο που δεν σε ικανοποιεί


Ο χρόνος είναι αδίστακτος. Άλλες φορές γιατρός κι άλλες καταστροφικός. Όταν είσαι χάλια σιγά σιγά σε κάνει καλά κι όταν είσαι σε μια σχέση σίγα σίγα σε ρίχνει στη ρουτίνα -αν δεν έχεις συνεχώς στο μυαλό σου να προστατεύεσαι από αυτόν.

Το Βαθύ Κράτος της Χρυσής Αυγής



Του Κώστα Πικραμένου
Οι εξελίξεις – μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα – είναι ραγδαίες και καταιγιστικές. Δεν πρόκειται για τις «αποκαλύψεις» της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ του Μπομπολα ο οποίος όψιμα ανακάλυψε το ναζιστικό και εγκληματικό προσωπείο των Χρυσαυγιτών. Ο λόγος βέβαια βρίσκεται στις καταγγελίες της ΧΑ για νταβατζήδες εργολάβους-ιδιοκτήτες ΜΜΕ και στο κατούρημα του Χρήστου Παππά μπροστά στην είσοδο του Τ/Σ Mega Channel. Είναι ο ίδιος Παππάς ο οποίος σε εκδήλωση στην Κρήτη ανέμιζε τη σημαία της 21ης Απριλίου…

Μάριος Ευρυβιάδης: Από τη Βεστφαλία στην Λευκωσία



undefined
Με τον παραπάνω τίτλο είχα γράψει και παλαιότερα μια στήλη (Φιλελεύθερος 10/2/12). Και επανέρχομαι με τόν ίδιο με αφορμή τήν τελετουργική  επέτειο της κυπριακής  ανεξαρτησίας τής 1ης Ωκτωβρίου. Η πραγματική επέτειος, όπως είναι γνωστό, είναι η 16η Αυγούστου 1960. Αλλά λόγω καλοκαιριού αποφασίσθηκε να εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου.

Η «σφραγίδα» των Ελλήνων στην Συρία


undefined

Μπορεί βέβαια  οι Ελληνες να γύριζαν όλον τον κόσμο, στο τέλος όμως πάντα επέστρεφαν στα γνώριμα σε αυτούς νερά της Μεσογείου, όπως ακριβώς έκανε και ο Οδυσσέας μετά την πολυετή περιπλάνησή του.

Η αμερικανική αυτοκρατορία πέθανε -Ο Ομπάμα το είπε



Η αμερικανική αυτοκρατορία πέθανε -Ο Ομπάμα το είπε
Μπροστά τους ηγέτες του κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί στα Ηνωμένη Εθνη, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε τη χώρα του ως μια υπερδύναμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τα χημικά του Ιράν και να σκοτώσει τους εχθρούς της αλλά και ως μια χώρα που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται σε ατέλειωτες στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία.

ΑΘώοι για τον φόνο του Βρετανού στρατιώτη Λι Ρίγκμπι δήλωσαν οι δύο ισλαμιστές

undefined
27.09.13

Αθώοι δήλωσαν σήμερα οι δύο ισλαμιστές εξτρεμιστές, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο του Βρετανού  στρατιώτη τον περασμένο Μάιο σε πολυσύχναστο δρόμο τουΛονδίνου, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες


Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 29, 2013

20130928-190702.jpgΔίωξη για σύσταση και ένταξη εγκληματικής ομάδας και για παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση άσκησε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής.

Παναγιωτόπουλος: Η ελληνική δημοκρατία απομονώνει τα επικίνδυνα στοιχεία



«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»

«Η Ελληνική Δημοκρατία θα αποδείξει ότι μπορεί να απομονώσει και να βγάζει εκτός πολιτικού παιχνιδιού ακραία και επικίνδυνα στοιχεία» δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Παναγιωτόπουλος: Η ελληνική δημοκρατία απομονώνει τα επικίνδυνα στοιχεία

Απαντώντας σε ερώτηση για τις ραγδαίες εξελίξεις με την Χρυσή Αυγή, για τις «φήμες περί πραξικοπήματος» και κατά πόσο θα πρέπει οι ομογενείς να ανησυχούν για το τι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως και ξέρετε ότι έχω διατελέσει και υπουργός Αμύνης. Η Ελλάδα έχει Δημοκρατία και αυτή η Δημοκρατία στηρίζεται στη δύναμη και τη θέληση του Ελληνικού λαού. Τη Δημοκρατία λοιπόν στην Ελλάδα δεν μπορεί κανείς να την απειλήσει ή να τη συρρικνώσει. Αρα, τα περί πραξικοπήματος είναι απλώς ανοησίες».

Με χειροπέδες και κραυγές ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια



Με χειροπέδες και κραυγές ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια [βίντεο]

Ενας-ένας με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την ΓΑΔΑ.
Δεν μας φοβίζει τίποτα, Δεν λυγίζουμε κουφάλες, Ζήτω η Ελλάδα, φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την μεταφορά του, ενώ ο  Ηλίας Παναγιώταρος φώναζε «Θα φάτε Μνημόνιο τώρα!».
Ο εισαγγελέας θα απαγγείλει κατηγορίες στα συλληφθέντα μέλή της οργάνωσης και στη συνέχεια θα επιστεψουν στη ΓΑΔΑ όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. Η προθεσμία μπορεί να διαρκέσει μέχρι δύο ημέρες.

Μυστήριο η «εξαφάνιση» του υπαρχηγού της ΧΑ, Χρήστου Παππά



Δώδεκα ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής

undefined


Κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη – Ερωτηματικό οι σκοπιμότητα της ενέργειας

Ασύλληπτος παραμένει δώδεκα ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρίστος Παππάς.
Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιου είδους σκοπιμότητα γύρω από το θέμα αυτό, αν, δηλαδή, απλά κρύβεται μέχρι να περάσει το πρώτο 48ωρο ή αν σχεδιάζει – ως το Νο2 της οργάνωσης – την επόμενη ημέρα για το κόμμα μετά τη σύλληψη της ηγετικής του ομάδας.
Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει δημόσια ο βουλευτής της ΧΑ ήταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου.

Είναι η δημοκρατία, ηλίθιε!


Ο φασισμός, ο ναζισμός, η Χρυσή Αυγή, τα άκρα, οι αντιφασίστες, μαύρος φασισμός, κόκκινος φασισμός, η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, τα Μνημόνια και άλλα τέτοια. Λέγονται και γράφονται πολλά αυτές τις ημέρες. Λέγονται και γράφονται πολλά αλλά το προφανές δεν βλέπω να το αναφέρει κάποιος.
Κυρίες και κύριοι, η δυτική δημοκρατία έχει μεγάλο πρόβλημα.Όποιος αναζητεί τα αίτια της ανόδου των εθνικιστικών, φασιστικών και ναζιστικών κομμάτων στην Ευρώπη, δεν υπάρχει λόγος να χάνεται σε ατελείωτες αναλύσεις που οδηγούν πάντα σε .παράλυση
Αντί να προσπαθεί κάποιος να τα ρίξει στη Μέρκελ, στον Σόιμπλε, στον Σαμαρά, στον ΣΥΡΙΖΑ -ή σε όποιον άλλον αντιπαθεί-, καλό θα ήταν να δει και λίγο πιο πέρα από τη μύτη του.Ειλικρινά, εντυπωσιάζομαι που, όταν προκύπτει κάποιο θέμα, όπως τώρα με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, οι περισσότεροι βρίσκουν ευκαιρία να επιτεθούν σε αυτούς που αντιπαθούν, για να αισθανθούν προσωρινή προσωπική δικαίωση.
Δεν πρόκειται περί μικροπολιτικής, δεν πρόκειται περί προσωπικών συμπαθειών και αντιπαθειών, το θέμα είναι πολύ μεγάλο.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ "ΠΕΤΑΞΟΥΝ" ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...


Και λέγοντας σκουπίδια εννοώ φυσικά τους επιπλέον υπαλλήλους που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης αλλά κυρίως μετά το τέλος των συγχωνεύσεων.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ…





undefined
Όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με την ΧΑ Εφοπλιστών. 
Οι ολιγάρχες τρίβουν τα χέρια τους.
Όλα πάνε βάσει σχεδίου, του δικού ΤΟΥΣ.
Ο Σαμαράς την έκανε ήδη για τις ΗΠΑ.
Το νέο Μνημόνιο συμφωνήθηκε και γράφεται, μην πω εκτυπώνεται…
Θα μαζέψουν εύκολα και τα κουκιά και…όλα θα πάνε καλά, γι αυτούς.
by ago

Για 10 δολοφονίες και απόπειρες μιλά το πόρισμα για τη ΧΑ


Ο αντιεισαγγελέας κ. Βουρλιώτης μιλά και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκίες


Ο κ. Νίκος Παππάς περιγράφεται στο πόρισμα ως ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής

Πόρισμα εννέα σελίδων, στο οποίο γίνεται αναδρομή στην 26χρονη πορεία της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελείτο από μέλη της Χρυσής Αυγής, παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτυχία Κουτζαμάνη ο ανεισαγγελέας του Αρείου ΠάγουΧαρ. Βουρλιώτης.Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις καταγεγραμμένες συνομιλίες μεταξύ βουλευτών του κόμματος αναφέρονται περιστατικά, που «δένουν» τη βασική κατηγορία περί συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία εστιάζει το πόρισμα.

Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ « ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ »



 

Bρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Έμβλημα του Τάγματος Χρυσής Αυγής
Έμβλημα του Τάγματος Χρυσής Αυγής

Σε άρθρο του το περιοδικόLesEnigmesdel΄Histoire(ν.14,Απρίλιος 2012) με τίτλο « Το ερμητικό

έμβλημα του τάγματος Χρυσής Αυγής 2
έμβλημα του τάγματος Χρυσής Αυγής 2

τάγμα της Χρυσής Αυγής» αναφέρεται διεξοδικά στον αποκρυφιστικό χαρακτήρα της« GoldenDawn ».Πρόκειται για μια μυστική εταιρεία που διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο την βικτωριανή εποχή στον χώρο του εσωτερισμού.Αποκρυφιστικό κίνημα που δημιουργήθηκε τον 19ο αι. στο Λονδίνο.Το corpus των μαγικών και ερμητικών μελετών της παραμένει μια σταθερή αναφορά για πολυάριθμες σύγχρονες μυστικές οργανώσεις.Τα επίσημα αρχεία του τάγματος μας πληροφορούν ότι οι αρχές και η διδασκαλία της βασίστηκανστην SocietasRosicrucianainAnglia(Eταιρεία των Ροδόσταυρων της Αγγλίας) .