Ετικέτες

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η προεκλογική αφίσα - χαστούκι που θα βάλουν οι φαρμακοποιοί στις βιτρίνες τους (ΦΩΤΟ)



Δείτε την αφίσα που θα αναρτηθεί σταδιακά από σήμερα στα Φαρμακεία αρχικά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (Φ.Σ.Α.) και σταδιακά και όλης της χώρας, στα πλαίσια της υλοποίησης της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.) που έλαβε χώρα πριν λίγες εβδομάδες, περί τέλεσης πανελλαδικής προεκλογικής (εν'  όψει Ευρωεκλογών) καμπάνιας εναντίον της συγκυβέρνησης Νένας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ (με οποιο/αδήποτε όνομα/ονόματα τέλος πάντων παρουσιάζεται δημοσίως) και όσων τη στηρίζουν από το Κοινοβούλιο σύμφωνα με τη σημερινή σύνθεσή του και τη στάση που έχει τηρήσει ο καθένας βουλευτής μέχρι τώρα.



Στο ανάλογο μήκος κύματος κινείται και φυλλάδιο το οποίο θα διαμοιράζεται από σήμερα και σε καθημερινή βάση από όλα τα Φαρμακεία της χώρας, το οποίο θα σας αποσταλεί το συντομότερο.
Άλλοι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι ανά την Επικράτεια έχουν ήδη σπεύσει σε υλοποίηση ανάλογων ενεργειών και ο αριθμός τους σταδιακά θα αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Για την πορεία της καμπάνιας και για το υλικό που θα προστίθεται όσο παιρνούν οι ημέρες μέχρι τις εκλογές θα υπάρχει ενημέρωση.
Αναμένονται αρχικά και σε συνέχεια της σημερινής έναρξης της καμπάνιας και ραδιοφωνικά σποτ τα οποία θα ακουστούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Πηγή: blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου