Ετικέτες

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

“Επιχείρηση Νέμεσις”* από τους Σιωνιστές, εντόπισαν και εκτέλεσαν τους δύο απαγωγείς των εφήβων.



israeli teens deadΟΥΟΥΟΥΟΥ κακοί σιωνιστές. 666 – σατανικοί – ζαβολιάρηδες.

Παρά την εκεχειρία που υπέγραψαν με τους τίμιους ισλαμιστές, εντόπισαν και εκτέλεσαν τους δυο μαχητές του τζιχάντ που απήγαγαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν τα τρία παιδιά – σιωνιστές.

*Όπως οι άτιμοι οι Αρμένιοι που εντόπιζαν ένας – ένας τους σφαγείς τους και τους εκτελούσαν μέχρις ενός.

Αντί να τους τιμήσουν όπως κάναμε εμείς οι πολιτισμένοι, που προτείναμε ακόμα και τον Κεμάλ για Νόμπελ.

Και τιμήσαμε τις υπογραφές μας, αφήνοντας Ιωνία, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο να εκκαθαριστούν από τους βρωμοέλληνες για να μην ενοχλούν την ανάπτυξη του υπέροχου, παντουρκικού πολιτισμού.

Όπως και σήμερα, προτιμούμε να σφαγιασθούμε εθνικά προκειμένου να τιμήσουμε την τιμημένη υπογραφή μας στο τιμημένο μνημόνιο.

Όχι σαν τους απολίτιστους Αρμένιους που όταν η φωτισμένη κυβέρνηση τους το 1999 αποφάσισε να υπογράψει μνημόνιο ειρήνης με τούρκους και αζέρους, μπούκαραν στο κοινοβούλιο και εκτέλεσαν τον πρωθυπουργό και καμμιά δεκαριά κυβερνητικούς βουλευτές. Ο μακαρίτης Λιτβινένκο ορκιζόταν ότι ο Πούτιν βρισκόταν πίσω από την ενέργεια, αλλά δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Το μνημόνιο πάντως ναυάγησε και η Αρμενία έχασε χρυσή ευκαιρία να ζήσει ειρηνικά με τους γείτονες της, παραδίδοντας απλώς το Γαραπάγ (Ναγκόρνο Καραμπάχ).

Όχι σαν και εμάς τους πολιτισμένους που επιτρέψαμε στους ηγέτες μας να υπογράψουν το μνημόνιο και να μας σώσουν. Από την χοληστερίνη, την παχυσαρκία και τα δεινά του χρήματος.

ΟΥΟΥΟΥ και πάλι στους σιωνιστές. Σημίτη που χρειάζονται…

Α. Νοταράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου