Ετικέτες

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ντνέβνικ: «Απειλές από τους υποστηρικτές των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων»


Ντνέβνικ: «Απειλές από τους υποστηρικτές των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων»


«Οι ελληνικές ειδικές δυνάμεις θα νικήσουν! Βρείτε μια τρύπα να κρυφθείτε εσείς και η οικογένειά σας.  Οι προδότες θα βρεθούν και στα χωριά και στις πόλεις. Όσα χρόνια και αν περάσουν, θα λάβουν αυτό που τους αξίζει, όχι μόνον αυτοί, αλλά και τα παιδιά τους. Στην Ελλάδα θα μείνουν μόνο οι Έλληνες»

Αυτές είναι μερικές από τις απειλές –γράφει η σκοπιανή εφημερίδα ‘Dnevnik’- που έλαβε η Ελληνική Επιτροπή του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, καθώς και το Σκοπιανό κόμμα στην Ελλάδα «Ουράνιο Τόξο»,  από υποστηρικτές που ήταν επικεφαλής των ελληνικών ειδικών δυνάμεων (Ο.Υ.Κ.) όταν πριν από δύο χρόνια στην στρατιωτική παρέλαση φώναζαν ότι «από το δέρμα των Σκοπιανών θα φτιάξουν ρούχα».
Η νευρικότητα στους υποστηρικτές αυτούς, σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα, έρχεται μετά την μήνυση που άσκησε η Ελληνική Επιτροπή του Ελσίνκι για τα ρατσιστικά συνθήματα στην στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.
Η πρώτη δικάσιμη αναβλήθηκε, ενώ η δεύτερη έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου 2011.
Ο επικεφαλής της Ελληνικής Επιτροπής του Ελσίνκι, Παναγιώτης Δημητράς, μιλώντας στο «Ντνέβνικ»   είπε ότι μετά από τις απειλές που άκουσε, κατά την πρώτη συζήτηση, ζήτησε στην επόμενη δίκη να υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία.
Αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση, αν μπορεί να είναι ασφαλής από τις απειλές των ισχυρών υποστηρικτών της ειδικής μονάδας καταδύσεων.
Πηγή: Дневник Скопје

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου