Ετικέτες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

16χρονος κέρδισε έναν μήνα με πορνοστάρ, αλλά δεν τον αφήνει η μαμά του


Ένα αγόρι 16 ετών από τη Ρωσία αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που εξασφαλίζει την παραμονή του σε ένα ξενοδοχείο, με την συνοδεία μιας πορνοστάρ. Η μαμά του έχει αντίρρηση
Ο 16χρονος Ruslan Schedrin ήταν τελικά ο νικητής του διαγωνισμού, με έπαθλο την παραμονή του για έναν  ολόκληρο μήνα σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Μόσχας, έχοντας συντροφιά τη Ρωσίδα πορνοστάρ Ekaterina Makarova, γνωστή και ως Macy Ssens.
Σύμφωνα με τη Mirror, o τυχερός μαθητής είναι ενθουσιασμένος για την περιπέτεια που τον περιμένει, αλλά στον δρόμο του συναντά ένα σημαντικό εμπόδιο, που δεν είναι άλλο από την μητέρα, η οποία αρνείται να τον αφήσει να διεκδικήσει το δώρο.
AdTech Ad

  Μάλιστα, η μητέρα του και η μεγαλύτερη αδερφή του είναι έτοιμες να κινηθούν νομικά σε βάρος της εταιρίας που διοργάνωσε το διαγωνισμό, καθώς το δώρο θεωρείται ακατάλληλο για έναν 16χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες, θα έπρεπε να είναι συγκεντρωμένος στα μαθήματά του.
Συγκεκριμένα, η μητέρα του επιθυμεί να ανταλλάξει το βραβείο του γιου της με 100.000 ρούβλια και τονίζει πως, ήδη, αντιπαθεί την πορνοστάρ
.
Από την πλευρά της, η Ekaterina Makarova, δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι ο νικητής του διαγωνισμού ήταν ανήλικος, ωστόσο υποσχέθηκε πως η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη. "Τα 16 είναι μια υπέροχη ηλικία να είναι κανείς αυτόνομος", τόνισε.

Η Mirror αναφέρει πως, o Ruslan, που κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και την τηλεόραση, έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε πως είχε κερδίσει.
"Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω. Επικοινώνησα με την ιστοσελίδα, προκειμένου να τους ευχαριστήσω και τηλεφώνησα σε όλους τους φίλους μου που νόμιζα ότι τους έκανα πλάκα", είπε ο αποφασισμένος Ruslan.
"Πιστεύω πως η μητέρα μου θα αλλάξει γνώμη, μάλιστα θα δεχθεί να περάσει και χρόνο με την Ekaterina", συμπλήρωσε.

Ενώ, η Ρωσίδα πορνοστάρ είναι έτοιμη να συμβιβαστεί με τη μητέρα, προκειμένου να περάσει έναν μήνα με τον 16χρονο, λέγοντας πως "μπορούμε να αποφασίσουμε μαζί αν μπορεί να μείνει στο ξενοδοχείο, όπως και μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει να μελετά για τις επερχόμενες εξετάσεις του".

  Για την ιστορία, το συγκεκριμένο δώρο δόθηκε από μια ιστοσελίδα διαδικτυακών παιχνιδιών στη Ρωσία, ενώ οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σ' αυτόν δεν έχουν γίνει γνωστοί.
(Πηγή: Mirror)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου