Ετικέτες

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πόλεμος στην Ευρωπαϊκή ήπειρο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ο αποδέκτης του φετινού Νόμπελ ειρήνης και οι υπεραρκετοί ηγέτες του αντιδημοκρατικού οργανισμού έσπευσαν να παραλάβουν το βραβείο και να θριαμβολογήσουν.

Η έκπτωση της Νορβηγικής Επιτροπής Νόμπελ είναι γνωστή και δεδομένη με τρανταχτό παράδειγμα την απονομή του βραβείου ειρήνης στον μόλις Πρόεδρο των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό δυστυχώς, είναι ότι ασχέτως με τις γιρλάντες και τις φανφάρες, η Ευρωπαϊκή ήπειρος αιμορραγεί... Η περήφανη ήπειρος μας βρίσκεται σήμερα ίσως σε μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της..

Πόλεμος. Μεταξύ βορρά και νότου. Μεταξύ δύσης και ανατολής. Μεταξύ ηπειρωτικής και μεσογειακής Ευρώπης. Οικονομικός πόλεμος, αδίστακτος όσο ποτέ. Με εκατομμύρια θύματα. Θύματα, μετανάστες, Ευρωπαίοι Πολίτες σε αδιέξοδο. Πολιτική έκπτωση. Ηθική έκπτωση. Δημοκρατική έκπτωση. Ελιτοκρατία και Κακιστοκρατία.

Καλοί μου Πολίτες, ολόκληρο το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει στερέψει και αιμορραγεί. Το μόνο που θα μπορούσε να το διασώσει είναι μία Δημοκρατική αναγέννηση στην ήπειρό μας. Και δεν υπάρχει πιο ιδανικό μέρος για την αναγέννηση της Δημοκρατίας από την Ελλάδα μας..

Για τη Δημοκρατία,
— Δημογέροντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου