Ετικέτες

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στυγνή δολοφονία της Αφγανής δασκάλας Nadia Sidiqi που προσπαθούσε να μορφώσει τα κορίτσια του Αφγανιστάν


Στυγνή δολοφονία της Αφγανής δασκάλας Nadia Sidiqi που προσπαθούσε να μορφώσει τα κορίτσια του Αφγανιστάν

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 10, 2012

Άλλο ένα φρικτό έγκλημα πριν από λίγο στο Αφγανιστάν από τα μισάνθρωπα κτήνη που μετά την “απελευθέρωση” έχουν ξεπεράσει και την θηριωδία της εποχής των Ταλιμπάν απέναντι σε ανυπεράσπιστες γυναίκες. Με “χειρουργικά” χτυπήματα στοχοποιούν όποιο κορίτσι θέλει να μάθει γράμματα αλλά ειδικά τις γυναίκες που κάνουν το λάθος να “διδάξουν”.

Πριν από λίγο λοιπόν, η δασκάλα του Αφγανιστάν, η Nadia Sidiqi δολοφονήθηκε από τα ισλαμοφασιστικά κτήνη που πλέον λειτουργούν υπό τις φτερούγες των απελευθερωτών της δύσης. Την ίδια στιγμή, το ελληνόφωνο κράτος επιμένει να δίνει άσυλο χαρακτηρίζοντας “πρόσφυγες” νταγλαράδες, αντί να συμβάλλει στην σωτηρία των πραγματικών αμάχων, των πραγματικά διωκόμενων και όχι των συνεργατών δουλεμπόρων. Για το μαύρο χρήμα της πρέζας και της σωματεμπορίας αφήνουν κοριτσάκια να δολοφονούνται και να παραμορφώνονται στα χέρια κτηνών. Και τους επιτρέπει να εξάγουν μαζί με την δολοφονική πραμάτεια τους και την κτηνωδία τους.

Μπορεί η περίπτωση της ηρωϊκής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου να φαντάζει ως ένα “φρικτό μεμονωμένο γεγονός” για την Ελλάδα. Η απελευθέρωση του δολοφόνου του Θανάση στην Πάτρα ως “αστοχία”. Η απόπειρα φυγάδευσης του κτήνους στην Πάρο ως “ατύχημα”. Η κοιτίδα του παγκόσμιου ανθρωπισμού όμως δεν έχει το δικαίωμα να βουλιάζει στην απάθεια απέναντι στο σκοτάδι που έρχεται καλπάζοντας. Εάν θέλουμε βεβαίως να λεγόμαστε “Έλληνες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου