Ετικέτες

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΣΑΜΗΔΩΝ (ΜΙΚΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΡΘΩΝ)


Κορυφώνεται η προπαγάνδα περί Τσαμουριάς, των Αλβανόφωνων στις ΗΠΑ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 29, 2012
Την ώρα που οι διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ συνεχίζουν τον… τουρισμό τους και το ΥΠΕΞ… κοιμάται
Είναι οργανωμένοι, προπαγανδίζουν περί Τσαμουριάς και καταγγέλλουν την Ελλάδα γιά… ”γενοκτονία”. Οι περίπου 330.000 Αλβανόφωνοι (μεταξύ τους και Κοσσοβάροι) στις ΗΠΑ, συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παροικίες (Νέα Υόρκη, Βόρεια Νέα Υερσέη, Σικάγο, Ντητρόϊτ, Φιλαδέλφεια, Βοστώνη, Κόλπος Τάμπα, Χάρτφορντ Κοννέτικατ, Ρίβερσάϊντ Καλιφόρνια), 
δικτυώνονται στο Κογκρέσσο και συγκεντρώνουν χρήματα, όχι γιά… φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μέχρι και η στρατιωτική Ακαδημία της Μεγάλης Βρετανίας έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, αλλά στην Ελλάδα της κρατικής ”ρεμούλας”, όπως συνηθίζεται, ”πέρα βρέχει” και ”ύπνος βαθύς”.
Φυσικά, η σκόρπια ”οργανωμένη Ομογένειά μας”, χωρίς ”λόμπι”, ηγεσία κλπ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις, φρόντισαν να την… διαλύσουν από 1996, γιά να ”επιβάλουν” την κρατικοδίαιτη απάτη τους, το ”Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού” (ΣΑΕ)
kalami.net
========================================================================

Eνοχλήθηκε ο Παπούλιας που οι Τσάμηδες τον είπαν «Ορθόδοξο Τσάμη»!

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Δεκεμβρίου 8, 2012
Eνοχλήθηκε ο Παπούλιας που οι Τσάμηδες τον είπαν «Ορθόδοξο Τσάμη»!
Ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, που οι Τσάμηδες τον αποκάλεσαν “Ορθόδοξο Τσάμη”.
 Βέβαια ο κ. Παπούλιας δεν έχει Τσάμικη καταγωγή, ωστόσο ο πρόεδρος του Τσάμικου Κόμματος της Αλβανίας Σεπτίμ Ιντρίζι, λόγω, προφανώς, αλβανικών εκλογών, τον χαρακτήρισε Τσάμη. Εισήγαγε μάλιστα και νέο όρο, αυτόν του “Ορθόδοξου Τσάμη”! Για να κάνει προπαγάνδα! Οι Τσάμηδες, που ζούσαν στη Θεσπρωτία και καταδικάστηκαν για σωρεία εγκλημάτων εναντίον του τοπικού πληθυσμού, ήταν όλοι Μουσουλμάνοι, σύμφωνα με την Κάτοψη.
‘Αλλωστε δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι Τσάμηδες και δικαίως ενοχλήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου