Ετικέτες

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΜΙΚΡΗ ΣΥΛΟΓΗ ΑΡΘΡΩΝ)


Σε θάνατο καταδίκασε η Αίγυπτος τους 8 χριστιανούς που εμπλέκονται στην ταινία για τον προφήτη!!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 28, 2012
20121128-184815.jpgΑυτό το ναζιστικό καθεστώς λοιπόν που εγκαθιδρύθηκε με την πορτοκαλί επανάσταση της Κλίντον και τώρα οι Αιγύπτιοι αγωνίζονται να το γκρεμίσουν, επέβαλλε την θανατική ποινή στους συντελεστές της κωμωδίας για τον προφήτη.
Αναμένουμε τις ανθρωπιστικές οργανώσεις του Σόρος (χρηματοδότη των ισλαμοφασιστικών κινημάτων), να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους.
Αναμένουμε τους αυτόκλητους προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ξεσηκώνονται για το κομμένο μουστάκι του πακιστανού (ούτε ο Φαίδων Γεωργίτσης δεν θα έκανε έτσι), να 
τα κανουν γης μαδιάμ.
Αναμένουμε όσους κατέστησαν την χειροδικία του φούρναρη για προσωπικές διαφορές σε “ρατσιστικό πογκρόμ”, να σκίσουν τα ιμάτια τους.
Όσο για τα κανάλια; Αναμένουμε τα εξοργισμένα ρεπορτάζ τους, όπως τότε με το μαϊμού σκισμένο κοράνι που το είχε σκίσει ο ρατσιστής Καραμανλής μεταμφιεσμένος σε ειδικό φρουρό.
Ξέρετε γιατί δεν θα βγάλουν άχνα;
Μα γιατί πληρώνονται από το ίδιο ακριβώς χρήμα.
Ο εφιάλτης που έρχεται, θα είναι αποκλειστικά δικό τους έργο, αλλά θα είναι και οι πρώτοι που θα χάσουν τα κεφάλια τους. Ας διαβάσουν την ιστορία με τον σουλτάνο και τον γιο του γερμανού προξένου, όταν οι γερμανοί εκπαίδευαν τους νεότουρκους στην γενοκτονία.
=======================================================================

Eπτά οι νεκροί στην Αίγυπτο από την εξέγερση κατά των ισλαμοφασιστών.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 6, 2012

Ο Μόρσι απειλεί με στρατιωτική καταστολή. Ας ελπίσουμε ότι οι σφαίρες θα γυρίσουν πάνω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου