Ετικέτες

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Οργανώνουν εκδηλώσεις οι μουσουλμάνοι της Αθήνας για το τζαμί.

proseyxi_moysoylmanoi5
Δηλώσεις της Άννας Στάμου για τις ελλείψεις της Ένωσης Μουσουλμάνων στην Αθήνα και για βίντεο που ετοιμάζουν σχετικά με το Ισλάμ

Σε ανταπόκριση του Ali Ozturk από την Αθήνα, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu, με τίτλο «Θα εξηγήσουν στον ελληνικό λαό το Ισλάμ» αναφέρεται ότι τα παιδιά των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Ελλάδα, με βίντεο που θα ετοιμάσουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου, θα εξηγούν πώς στην Αθήνα στερούνται την δυνατότητα εκτέλεσης των θρησκευτικών τους καθηκόντων, λόγω της έλλειψης τζαμιού και Μουσουλμανικού νεκροταφείου.

Η Άννα Στάμου, που είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, ενημέρωσε για τα σχέδια, που ετοιμάζουν πριν το Ραμαζάνι. «Σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε δραστηριότητες για να ευαισθητοποιήσουμε τον ελληνικό λαό σχετικά με το Ισλάμ.

Αλλά πρωτίστως, εργαζόμαστε για τα σχέδια που θα παρουσιάσουν ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Αθήνα» δήλωσε η Άννα Στάμου και συνέχισε, λέγοντας: «Κάθε μέρα, είτε με ομιλίες μας, είτε μέσω τον μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνουμε τους πάντες ότι δεν έχουμε τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο.
Παρά ταύτα, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνουν για εμάς αυτές οι ελλείψεις. Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ραμαζανίου, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε βίντεο, που να παρουσιάζει τα προβλήματά μας και να εξηγεί το Ισλάμ».

ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου