Μασκοφόροι μουσουλμάνοι επιτίθενται κατά μαθητών έξω από σχολεία στην Σουηδία
«Γουρούνια, διάολοι», το μήνυμα προς τους Χριστιανούς που έγραψαν μουσουλμάνοι σε δρόμο της περιοχής!
Το κοράνι κάνει καταπληκτική δουλειά στο να μαθαίνει στους μικρούς μουσουλμάνους να μισούν και να επιτίθενται κατά των αλλόθρησκων, την ίδια ώρα που τα απανταχού Χριστιανόπουλα διδάσκονται να γυρνούν και το άλλο μάγουλο…

Σε σχολείο της προηγμένης και οικονομικά εύρωστης Σουηδίας, μικροί μαθητές έχουν δεχτεί επιθέσεις από συμμορία μασκοφόρων στη νότια Στοκχόλμη στην περιοχή του Huddinge, όπου το ισλαμικό στοιχείο δεσπόζει και τρομοκρατεί τους πολίτες της χώρας. Οι επιθέσεις συνέβησαν κατά κύριο λόγο την ώρα που οι μαθητές επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά το τελικό χτύπημα του κουδουνιού. Επίσης, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην ισλαμοκρατούμενη περιοχή και τα «ανεκτικά» αισθήματα των μουσουλμάνων προς τους Χριστιανούς και τις υπόλοιπες θρησκευτικές ομάδες αποτελεί μήνυμα που έχει γραφτεί σε δρόμο της περιοχής από τα μέλη της ισλαμικής κοινότητας. Το μήνυμα αναφέρει το εύγλωττο και ξεκάθαρο «Γουρούνια, διάολοι» προς τους Χριστιανούς της περιοχής.
Μετά από την σειρά των βίαιων περιστατικών, ο διευθυντής σχολείου της περιοχής αναγκάστηκε να απευθύνει έκκληση προς τους γονείς των μαθητών, συμβουλεύοντάς τους να συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σπίτι και να μην τα αφήνουν να περπατούν μόνα τους κατά τον γυρισμό τους στις οικογενειακές εστίες.
«Πρόκειται για νέο φαινόμενο, το οποίο δεν είχαμε συναντήσει παλαιότερα. Γι’ αυτό τον λόγο και προτρέπουμε τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους ασυνόδευτα μετά την λήξη του σχολείου. Αρκετά σχολεία της περιοχής αφήνουν, επίσης, τους μαθητές να μένουν περισσότερο στο σχολείο, όταν αισθάνονται φοβισμένα», δήλωσε ο διευθυντής σχολείου στην περιοχή που αντιμετωπίζει την αύξηση της εξωσχολικής ισλαμικής βίας κατά των μαθητών του.
Ε.Μ.