Ετικέτες

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Εξαλλος πρώην υπουργός στέλνει sms στον Σαμαρά: Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν, με καθάρισες εν ψυχρώ!




«Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν, με καθάρισες εν ψυχρώ». Aυτό ήταν το περιεχόμενο του sms που έστειλε «κομμένος» από το νέο κυβερνητικό σχήμα υπουργός στον πρωθυπουργό αμέσως μόλις πληροφορήθηκε ότι αποχωρεί από τη θέση του.
Σύμφωνα με το Βηματοδότη ο πρώην υπουργός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη «Βιβλιοθήκη» στο Κολωνάκι με άλλους καρατομημένους πρώην συναδέλφους του οι οποίοι τον πείραζαν λέγοντάς του ότι τον πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός, κάτι του έταξε και από επικριτής του έγινε φανατικός υποστηρικτής του.
Ετσι, μην αντέχοντας προφανώς τα πειράγματα, ο πρώην υπουργός έβγαλε το κινητό του και έδειξε στους γαλάζιους βουλευτές το sms που έστειλε στον Aντώνη Σαμαρά την επομένη του ανασχηματισμού: «Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν, με καθάρισες εν ψυχρώ».
Στην απορία των υπολοίπων πώς είναι δυνατόν ένας υπουργός να στέλνει τέτοιο sms στον πρωθυπουργό και να μην διαγράφεται ο καρατομημένος υπουργός απαντούσε: «΄Ετσι έχουν τα πράγματα» έλεγε υπερήφανος ο πρώην υπουργός και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Πού να δείτε το SMS που έστειλα στον υπουργό που δέχτηκε να μου πάρει τη θέση».
Πηγή : gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου