Ετικέτες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κάποιοι θέλουν να μας δουν απέναντι στα χαρακώματα!


Κάποιοι θέλουν να μας δουν απέναντι στα χαρακώματα!

Ολοκληρώθηκε και η περιβόητη ψήφιση της δανειακής σύμβασης. Όλοι όσοι όφειλαν την υπερψήφισαν γιατί έτσι επέβαλλε η κομματική τους γραμμή. Από την ημέρα που «αναγεννήθηκε» το Ελληνικό κράτος το 1821, τρεις παρατάξεις προσπάθησαν να ηγηθούν της πολιτικής στην τότε μετέπειτα ζωή της χώρας. Και οι τρεις είχαν μία μεγάλη υπερδύναμη από πίσω τους.

Η συνεχόμενη αβεβαιότητα και παλινωδία, στη σημερινή εποχή μας οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Δεν θέλω να εμπλέξω ονόματα πολιτικών γιατί δεν έχω αποδείξεις. Ωστόσο τα γεγονότα και οι καταστάσεις μας οδηγούν σε μία ανεξέλεγκτη κοινωνική αντίδραση που αν συνυπολογίσει κανείς τη δράση των γνωστών-αγνώστων (αναρχικών) σε συνδυασμό με στρατολογημένους ισλαμιστές που δρουν ήδη στη χώρα μας, θα αντιληφθεί πως όλα κρέμονται σε μία μόνο κλωστή.
Εύχομαι ο Ελληνικός λαός να μείνει ενωμένος. Όπως όλα δείχνουν και γράφονται, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης του κοινωνικού ιστού της χώρας ώστε να οδηγηθούμε σε ακραίες καταστάσεις με συνέπεια να προκύψουν και εμφύλιες συρράξεις.
Έλληνα θυμίσου:
-      Η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να ξαναδεί το αδερφικό αίμα να ρέει.
-      Οι Έλληνες, δεν θα βρουν το δρόμο προς την εξουσία μέσω ενός νέου εμφύλιου.
-      Η Ελλάδα αυτή τη φορά δεν έχει χορηγούς όπως κάποτε, παρά νταβατζήδες.
-      Οι όποιοι ανώμαλοι έχετε μείνει να θέλετε να μας βλέπετε διαιρεμένους, και δηλώνετε Έλληνες, θυμηθείτε με ποιους συνορεύουμε.
Μέχρι τέλος Έλληνες και ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ – ΜΕ ΕΣΑΣ ή ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου