Ετικέτες

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Για να τελειώνουμε: Οι “ανεξάρτητες αρχές” είναι ο προπομπος του φασισμού.



πρωτο θεμα θεοχαρηςΑπό την έλευση της συμμορίας Παπανδρέου και έπειτα, η δημοκρατία κακοποιήθηκε βάναυσα. Ένα ελεεινό τρίπτυχο διορισμένων, οδήγησε την Ελλάδα στον όλεθρο, το πλιάτσικο και την καταστροφή. Προσέξτε, διορισμένων. Όχι εκλεγμένων. Μιλάμε βέβαια για την ΕΛΣΤΑΤ, την ΤτΕ και το πρωτοφανές… Τον αποτυχημένο εκλογικά Παπακωνσταντίνου, ως διορισμένο υπουργό οικονομικών!

Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν ότι τα επαίσχυντα, φασιστικά μέτρα που οδήγησαν στην ληστεία του δημόσιου πλουτου…

τα πήραν διορισμένοι. Το ίδιο συμβαίνει σήμερα και με την συγκυβέρνηση. Υπουργός οικονομικων εξακολουθεί να είναι ένας διορισμένος – μέλος του καθεστώτος Σημίτη. Ο Στουρνάρας. Από κοντά και ο αχυράνθρωπος Θεοχάρης, που μόνο στο Ελληνικό κράτος θα μπορούσε να βρει δουλειά μετά το βιογραφικο του που θυμίζει αυτό του …Νέρωνα!

Ένας εσμός διορισμένων λοιπόν, πίσω από το προσωπείο των “ανεξάρτητων αρχών”, πραγματοποιεί εγκλήματα. Και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα: Πως είναι δυνατόν ένας διορισμένος, να παριστάνει τον “ανεξάρτητο”. Πως είναι δυνατόν μία “αρχή” που πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό, να δίνει λόγο σε κύκλους εξουσίας εκτός Ελλάδος.

Πως είναι δυνατόν να βιάζεται έτσι κατάφορα η δημοκρατία και οι εκλεγμένοι βολευτές να το βουλώνουν. Και να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στους αναξιόπιστους, τους φαύλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου