Ετικέτες

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Το Σύνταγμα «Καταδρομών» του Θεσσαλικού Κάμπου στη …φωλιά τ ων φιδιών ! (φώτο)



Επίθεση «Καταδρομών» μαθητών σε οργανωμένη τοποθεσία …Υποστηριζόμενη από οχήματα μεταφοράς προσωπικού και Ελικόπτερα
161Κάποτε λέγαμε οτι η ΣΜΥ εδώ και 130 χρόνια βγάζει Ηγέτες …Τώρα θα λέμε ότι εκπαιδεύει και το Σύνταγμα Καταδρομών του Θεσσαλικού Κάμπου ! (Μαθητής Καταδρομέας απλά πετάει πάνω απο το εμπόδιο με φόρτο μάχης )

048 049
Ίσως κάποιοι να μας πούνε πάλι για υπερβολές και ντεμέκ και καλά ντε ! Αλλά αν ζήσεις από κοντά τους Σπουδαστές της Σxoλής Μονίμων Υπαξιωματικών τότε θα δεις και θα καταλάβεις γιατί οι Αξιωματικοί της Σχολής έχουν πετύχει ένα άθλο !
Αυτά τα εικοσάχρονα παιδιά δεν είναι οι σκληροτράχηλοι μαχητές της Δύναμης «ΔΕΛΤΑ « ,δεν είναι οι φονιάδες της » ΜΥΚ» αλλά είναι οι Αυριανοί ηγέτες των Καταδρομών και είναι χωρίς καμιά υπερβολή ο καθένας από αυτούς μια κατηγορία μόνος του !
Ζούνε και εκπαιδεύονται για τρεις εβδομάδες σαν μια καλό κουρντισμένη ομάδα στη φωλιά των φιδιών την Καναπίτσα σε μια περιοχή που τα φίδια και οι σκορπιοί είναι παντού και εκτελούν και νυχτερινές εφόδους !
Δρούνε σαν Ομάδα αλλά και ταυτόχρονα είναι και μια μονάδα ο καθένας τους, αποφασίζουν από κοινού, αλλά ένας έχει το Κουμάντο …Καμιά φωνή , χωρίς καμιά διαταγή κινούνται και εκπαιδεύονται σε συνθήκες μάχης ,ενώ ταυτόχρονα κρίνουν και κρίνονται !
Η Διοίκηση της Σχολής μπορεί να καυχηθεί ότι δεν βγάζει Καταδρομείς ,αλλά βγάζει ηγέτες και Ομαδάρχες Καταδρομών και ίσως η Στρατιωτική Ηγεσία να βάλει και στα Επιτελικά της Σχέδια ένα ακόμη Σύνταγμα Καταδρομών που αθόρυβα στήνεται στο Θεσσαλικό Κάμπο …
Ίσως και εμείς να μην το γνωρίζαμε, αν δεν βλέπαμε τις εικόνες των εικοσάχρονων παιδιών που εκπαιδεύονται και εξελίσσονται καθημερινά όχι σε μηχανές θανάτου αλλά σε Ηγέτες με μυαλό και ικανότητες Μαχητή !
052 117 164 172 187 193 206 216 218Επίθεση «Καταδρομών» μαθητών σε οργανωμένη τοποθεσία …Υποστηριζόμενη από οχήματα μεταφοράς προσωπικού και Ελικόπτερα 
KANAΠΙΤΣΑ 2014 151
Αυτά τα παιδιά θα πολεμήσουν αύριο όχι σας Μονάδες αλλά σαν Ομάδες και αυτός είναι ο άθλος που πέτυχαν στη Σχολή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι Υπερήφανοι !KANAΠΙΤΣΑ 2014 156
151Η Dιαταγή της ΣΜΥ : Από 2 έως 20 Ιουνίου 2014 πραγματοποιείται η θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής των Μονίμων Υπαξιωματικών στην περιοχήΚΑΝΑΠΙΤΣΑ Λιτοχώρου.156

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου