Ετικέτες

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Καμμένος: «Δημιουργούμε μια πατριωτική αντιμνημονιακή συμμαχία»



Η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα, που δρομολογήθηκε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, επισημοποιήθηκε σήμερα σε συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Νικολόπουλο.
Το νέο σχήμα που διαμορφώνεται θα παρουσιαστεί αύριο σε συνέντευξη Τύπου, με τον κ. Νικολόπουλο ν” αναλαμβάνει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής.
«Ξεκινάμε τη δημιουργία μιας πατριωτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα σέβεται την αυτονομία όλων και θα εξυπηρετεί τον κοινό σκοπό. Θα δοθεί από κοινού η μάχη στη Βουλή» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.
Επισήμανε ότι η προσπάθεια διεύρυνσης θα συνεχιστεί, καλώντας ανεξάρτητους βουλευτές που συμφωνούν στο στόχο ανατροπής του μνημονίου, να συνεργαστούν με το νέο σχήμα. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Γιάννη Δημαρά, επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, λέγοντας πως συμφωνεί με την προσπάθεια διεύρυνσης και την στηρίζει.
Από την πλευρά του, ο κ. Νικολόπουλος συνέδεσε την ημέρα ανακοίνωσης της συνεργασίας με τη νίκη της εθνικής Ελλάδος, κάνοντας λόγο για μεγάλη μέρα. «Είναι απαραίτητο το αντιμνημονιακό μέτωπο που θα ανατρέψει τη μνημονιακή παράγκα» προσέθεσε, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του εγχειρήματος. «Μετά από λίγο καιρό θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά» κατέληξε ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών.

Πηγή : crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου