Ετικέτες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στον εισαγγελέα ωρυόμενος ο Παππάς: Μην τους πιστεύετε


29/9/13 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 13 εμφανίσεις
ΧΩΡΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΕΝΕΚΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΩΝ
Ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή ασκήθηκε σε βάρος και του Χρήστου Παππά, του υπαρχηγού της υπό εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.
Στον εισαγγελέα ωρυόμενος ο Παππάς: Μην τους πιστεύετε (video)
Η μεταγωγή του Χρήστου Παππά στον εισαγγελέα είχε (και αυτή) αρκετά από τα στοιχεία του σόου που προσέφεραν κατά τις μεταγωγές τους και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες βουλευτές και το οποίο περιελάμβανε από κραυγές και απειλές έως φτυσίματα και τρυφερές στιγμές («αγάπη μου τους ξεφτίλισες», όπως φώναξε η Ελένη Ζαρούλια στον προσαγόμενο σύζυγό της).

Εξερχόμενος του αστυνομικού μεγάρου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με χειροπέδες στα χέρια και συνοδεία ανδρών της αντιτρομοκρατικής, ο Χρ. Παππάς φώναξε προς τις κάμερες: «Μην τους πιστεύετε. Πατρίδα, λαός, εθνικισμός. Ζήτω η Χρυσή Αυγή».
Μπαίνοντας μάλιστα στο αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής -και προτού ο αστυνομικός συνοδός μπει στο πίσω κάθισμα- ο χρυσαυγίτης βουλευτής άνοιξε με τα χέρια του την πόρτα και φώναζε νέα συνθήματα.
Οδηγήθηκε ακολούθως στον αρμόδιο ανακριτή, από το γραφείο του οποίου αποχώρησε λίγο μετά τις 8.00.
Στον εισαγγελέα ωρυόμενος ο Παππάς: Μην τους πιστεύετε (video)
Ελαβε προθεσμία να απολογηθεί για την Πέμπτη.
Βγαίνοντας και από το γραφείο του ανακριτή φώναξε: «Διώκουν εμάς για να φοβηθείς εσύ ελληνικέ λαέ. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται»….
Παράδοση με ναζιστικό χαιρετισμό
Στον εισαγγελέα ωρυόμενος ο Παππάς: Μην τους πιστεύετε (video)
Ο «θεωρητικός» της Χρυσής Αυγής, καταζητούμενος ήδη από τα ξημερώματα του Σαββάτου, παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής φθάνοντας εκεί με ταξί, λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατευθύνθηκε αμέσως στους δημοσιογράφους: «Προσέρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει. Ο εθνικισμός θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός να μην σκύβει το κεφάλι. Είμαι απολύτως ελεύθερος. Κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε. Η Χρυσή Αυγη δεν λυγίζει», είπε μεταξύ άλλων κλείνοντας την παράσταση με έναν ημιχιτλερικό χαιρετισμό.
Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου