Ετικέτες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ακρίτα για Ζαρούλια: “Στη μπουζού με την πρεζού”!-”Θεία Δίκη”


 
undefined
Η γνωστή δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, που διακρίνεται για την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ της, “ξέσπασε” και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, αναφέρθηκε στη σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια αλλά και στις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού της, η δημοσιογράφος που όπως σημειώνει το σάιτ zappit.gr, εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε μεγάλη κόντρα με τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, δεν άντεξε βλέποντας την προκλητική συμπεριφορά της Ελένη Ζαρούλια και τα είπε έξω από τα δόντια.
Όπως επισημαίνεται, η Ελένη Ζαρούλια (που μάλιστα πληροφορίες την θέλουν να έχει συγγενικές σχέσεις με την περιοχή της Αχαίας και δη χωριού της επαρχίας των Καλαβρύτων) μιλώντας για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη είχε πει για την κόρη του «Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;».
Αντλώντας λοιπόν έμπνευση από τα παραπάνω λεγόμενα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο facebook, “Στη “μπουζού με την πρεζού” θα πηγαίνει η Ζαρούλια τα τσιγάρα στον άντρα της. Θεία Δίκη!
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/223218

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου