Ετικέτες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ….ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ 2


Μας το λέτε κατάμουτρα ότι η Δικαιοσύνη ΔΕΝ είναι ανεξάρτητη αλλά πλήρως εξαρτημένη από τις μαριονέτες που δυστυχώς εμείς εκλέγουμε.
Γιατί αλλιώς, τι χρειάζεται η εντολή του Πρωθυπουργού, έτυχε να είναι ο Σαμαράς, για να συνεχιστούν οι έρευνες (φώτο)?
Άρα, παραδέχεστε ότι μέχρι την πολιτική δολοφονία του Φύσσα τα ξέρατε όλα και αφού χύθηκε ελληνικό αίμα σας ήρθε ξαφνικά η πολιτική βούληση να “τσακίσετε”, όπως λέει και ο Αντωνάκης αύριο στην “ΑΞΙΑ”, τους ναζιστές.
Και γατί ρε τσάτσοι δημοσιογράφοι δίνετε συγχαρητήρια στον Δένδια?
Ποιος φταίει για την καθυστέρηση?
Η συμπεριφορά Δένδια για αυτές τις 32 υποθέσεις που ξαφνικά μπήκαν σ έναν φάκελο και πήγαν στην Εισαγγελία μου θυμίζουν λίγο τη λίστα Λαγκάρντ και τη συμπεριφορά του Βενιζέλου.
Η λίστα Λαγκάρντ μπορεί να δημοσιεύτηκε από τον Βαξεβάνη αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι βγήκε στη δημοσιότητα τον μήνα πριν ψηφιστούν τα 14 δις μέτρα, που όλο το καλοκαίρι ήταν 11,5 δις αλλά το φθινόπωρο κι αυτά, ξαφνικά, αυγάτισαν.
Τώρα, υπάρχει χρηματοδοτικό κενό στο πρόγραμμα, πάλι, και θα χρειαστούν νέο δάνειο, οπότε νέο Μνημόνιο. Σήμερα ας πούμε, πριν την αναχώρηση Σαμαρά, συμφωνήθηκαν:
  1. Άρση του περιορισμού των απολύσεων.
  2. Το πρωτογενές πλεόνασμα του κ. Στουρνάρα αναθεωρήθηκε από το 3% στο 0,3%.
  3. Ο ρυθμός ύφεσης αναθεωρήθηκε από το 3,8% στο 4% (Σε τρέχουσες τιμές είναι 7%)
  4. Νέα μείωση συντάξεων, εφάπαξ και επιδομάτων.

Εσύ, τι ακούς και βλέπεις όλη μέρα? Την ΓΑΔΑ και την Ευελπίδων.
Με αφορμή την πολιτική δολοφονία η Κυβέρνηση θέλει να αποδείξει ότι υπάρχει και τι έκανε?
Έδωσε ένα δήθεν τέλος στη ΧΑ Εφοπλιστών μιας και ο ρόλος της έχει σχεδόν τελειώσει.
Σχεδόν. Ο εκφασισμός, όμως, της κοινωνίας μας δε γινόταν μόνο μ αυτούς και φυσικά δεν έχει σταματήσει. Αυτοί, απλά ήταν ένα κομμάτι. Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας σχεδιάζεται καθημερινά, όσο υπάρχει Μνημόνιο, στου Μαξίμου. Εκεί είναι οι πραγματικοί φασίστες…
Πάντως, είναι πάρα πολύ εύκολο να δημιουργήσεις πολιτική αποσταθεροποίηση σε μια χώρα που φλερτάρει τόσο επικίνδυνα με το Σύνταγμα ενώ η Δικαιοσύνη της είναι απούσα, που το Κράτος της είναι μπουρδέλο, η οικονομία της σε συνεχή ύφεση, οι πολιτικοί της κανονικοί γκάνγκστερς ή στην καλύτερη απλές μαριονέτες ολιγαρχών και τραπεζιτών και ο λαός τόσο ανώριμος αλλά και τόσο κολλημένος με το χρεοκοπημένο χθες …ε, δε χρειάζεσαι τη ΧΑ των Εφοπλιστών, δε χρειάζεσαι καν κόμμα.
undefined
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου