Ετικέτες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Οτσαλάν ..15 χρόνια μετά το κάζο της Κένυας


Posted: 14 Feb 2014 10:47 PM PST
15.2.2014

Απο το onalert.gr η περίληψη του ιστορικού της υπόθεσης:

"1999 ο ηγέτης του κουρδικού PKK Αμπντουλάχ Οτσαλάν φεύγει από την ελληνική πρεσβεία στην Κένυα αλλά συλλαμβάνεται από Κενυάτες και παραδίδεται στους Τούρκους διώκτες του. Το γεγονός πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα, με παραιτήσεις των υπουργών Εξωτερικών, Δημοσίας Τάξης και Προεδρίας και Εσωτερικών."



Μια πράξη που πέρα απο τα παραπάνω , ουσιαστικά εξευτέλισε και την τελευταία ικμάδα τότε περηφάνειας της ΕΥΠ απο πολιτικούς που ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανέμελοι ως και συντελεστές τότε στην τραγωδια των Ιμίων.

Σήμερα μάλιστα τολμούν και ζητούν και ψήφο και ώτα λαού αντί να κρύβονται για να μην ανέβουν σε ικρίωμα.

Ο κόσμος ειδικά στο δεύτερο σκηνικό ηθικής ατίμωσης πολύ λίγα έμαθε διότι έγιναν και κινήσεις παρασκηνίου απο CIA & ΜΙΤ...αλλά και ΜΟΣΑΝΤ. Ομως αυτό αρκούσε για να φανεί πως η Ελλάδα πλέον δεν είχε ισχύ σε κανένα τομέα.

Για εκείνους τώρα που λένε οτι στο ζύγι ήταν πόλεμος ή αυτό...μάλλον για ηλίθιους μας περνούν ή είναι ηλίθιοι οι ίδιοι αφού ουτε η Τουρκία τότε ούτε κανείς άλλος δεν ήθελε να επέρθει σύγκρουση....ούτε για τα κατσίκια στο ξερονήσι όπως φέρεται να ειπώθηκε απο μεριας ΗΠΑ, ούτε για τον ξεπεσμένο ηγέτη του ΡΚΚ αφού ήδη γνώριζαν πως ο συγκεκριμένος ήταν πρόσωπο γοήτρου περισσότερο παρά πλέον ο ηγέτης του κόμματος των Κούρδων.

Αντίθετα ήταν καίρια πλήγματα για μια Ελλάδα που έχασε πίστη σε Ε.Δ. και σε υπηρεσίες πληροφοριών...και διαπίστωσε με σοκ την έλλειψη ή καλύτερα ....την θεατρική παράσταση της δήθεν πολιτικής ηγεσίας.

15 χρόνια μετα απο τότε, η ΕΥΠ ακόμα δεν εχει βρει βήματα, η θεατρικη παράσταση πολιτικων εχει ενταθεί και οι ΕΔ ειναι σε προβληματική κατάσταση οτι και αν λέμε. Ακόμα χειρότερα...οι πρωταγωνιστές (PKK) εκείνης της εποχής πάνε για ΝΙΚΗ έναντι Τουρκίας και οι εδώ σφουγγοκωλάριοι στον βωμό μικροπολιτικών παραδίδουν και πάλι στελέχη του στους Τούρκους απο το εδαφος μας τώρα με την βοήθεια των ιδιων εξωτερικων υπηρεσιών.....χωρίς μάλιστα άλλες παραιτήσεις καθώς ο Ελληνικός λαός τελματωμένος στο πρόβλημα επιβίωσης του, έχει χάσει και το αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου