Ετικέτες

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..


"Θα δούμε τότε.", η ουσία της σημερινής μέρας με την Άνγκελα. Και κάθε μέρας, βέβαια.
Όλα πάνε βάσει σχεδίου, του δικού ΤΟΥΣ. Και μην κακιώνετε τόσο με την Άνγκελα, τουλάχιστον όχι περισσότερο από ό,τι τους δικούς μας. Κι αυτή μια μαριονέτα είναι, σαν τις δικές μας εδώ, που κοιτά να εκτελεί τις διαταγές των αφεντικών της προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά.
Για πρώτο πιάτο προπαγάνδας σου προσέφεραν δηλώσεις.
Πάρε Έλληνα δηλώσεις, να έχεις να φας σήμερα, αύριο, μεθαύριο και να βάλεις και στην κατάψυξη, για να να μην ξεμείνεις το χειμώνα.
Όμως, μη νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου.
Αποδέκτες της προπαγάνδας του σημερινού ευρωθιάσου δεν ήταν μόνο τα ελληνικά πρόβατα αλλά κυρίως τα γερμανικά και τα ευρωπαϊκά.
Το αφεντικό ήθελε να δείξει στους ψηφοφόρους της πόσο καλά έκαναν και την ξαναψήφισαν.
Στη στημένη συνέντευξη τύπου, μόνο 4-5 "δύσκολων" μα φανερά έτοιμων ερωτήσεων, οι έτοιμες απαντήσεις είχαν βαριά το χαρακτήρα της προπαγάνδας. 
Σίγουρα η Άνκγελα και ο Αντώνης δεν έχουν ιδέα, ή καλύτερα δεν τους νοιάζει, η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας. Το ξεπούλημα των ασημικών ανησυχεί τη μαντάμ και η διατήρηση των προνομίων, όπως και η εδραίωση, των ολιγαρχών στη νέα, μετά κρίση, κατάσταση καίει τον άλλον.
Για να δούμε μερικές φωτογραφίες από το σημερινό δελτίο του επίσημου καναλιού της προπαγάνδας, της παραπληροφόρησης και της τρομοκρατίας του ελληνικού λαού.
Αφού σε διαβεβαίωσαν, ψευδώς, ότι δε πάρουν άλλα οριζόντια μέτρα, λες και τα 3 δις του νέου προϋπολογισμού δεν είναι νέα μέτρα, έπρεπε να δικαιολογήσουν τη διατήρηση του τσίρκου που κάνει ότι μας κυβερνάει μέχρι τις ευρωεκλογές.
Έτσι, σκέφτηκαν, πως για να μιλήσουμε για χρέος και βιωσιμότητα θα πρέπει να κλειδώσουν τα στοιχεία του 2013, να δούμε ντε βγάλατε πλεόνασμα? Είναι αληθινό ή όπως τα greek statistics Σιμήτη, Καραμανλή ΓΑΠ?
Πότε γίνεται αυτό από τη Eurostat?
Μα, κάθε Απρίλιο φυσικά.
Οπότε βγάλτε το σκασμό μέχρι τότε, κουβέντα για χρέος και βιωσιμότητα.
Όποιος μιλάει για αυτά θα πρέπει να συλλαμβάνεται.
Στη στημένη συνέντευξη τύπου μας διαβεβαίωσε ο Αντωνάκης, όχι εμάς, έναν ξένο τσάτσο, συγνώμη δημοσιογράφο, ότι δεν πήγε στη Γερμανία για να διαπραγματευτεί. Αυτό το κάνει πολύ καλά η Κυβέρνησή του, είπε.
Μερικές ανάσες μόνο φύσηξε...δήθεν. Ήταν αρκετές όμως για τους δημοσιογράφους, λέμε τώρα, των χρεοκοπημένων καναλιών των ολιγαρχών.
Βέβαια, η Άνγκελα δεν είναι μόνη της. Τα αφεντικά της της έδωσαν κι ένα πιστό ντόπερμαν, τον Σόϊμλπε. Βέβαια, αν τότε ο Σόϊμπλε δεν είχε παραδεχτεί ότι τ άρπαξε μπορεί το ζευγάρι να ήταν το ίδιο...αντεστραμμένο.
Με το πρωτογενές πλεόνασμα που τα δικά μας τα χοχόλια εδώ πασχίζουν να εμφανίσουν απλά θα επιβεβαιώσουν ότι η συνταγή της Γερμανίας αποδίδει στα νούμερα, σάμπως ξέρει κανένας, ή νοιάζεται, από δαύτους πόσο βράζει η κοινωνία μας σήμερα?
Η λιτότητα αποδίδει. Μας το λέει κατάμουτρα. 
Χθες έγραψα: Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Σαμαράς πάει να εκμαιεύσει με το στανιό μερικές καλές κουβέντες να έχουν οι ντόπιοι τσάτσοι του υλικό για προπαγάνδα.
Και να σου σήμερα που το Μαξίμου, δηλαδή η ομάδα αλήθειας, η ομάδα brand name και η ακροδεξιοί της ΠΟΛΑΝ, με επιβεβαιώνουν...
"Μεταστροφή κλίματος στο Βερολίνο για την Ελλάδα" βλέπουν πλέον οι τσάτσοι των Ελλήνων μαριονετών και ολιγαρχών...
Η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται τις επόμενες μέρες. 
Βάλτε τα φίλτρα στις συνειδήσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου