Ετικέτες

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ταμήλος: Οι εκκαθαρίσεις της Χ.Α βόλευαν τη ΝΔ


14/11/13 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 14 εμφανίσεις
Σοκάρει η παραδοχή του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου ότι «βόλευε την κυβέρνηση και τη ΝΔ όταν η Χρυσή Αυγή καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές, χωρίς να χρεώνονται το πολιτικό κόστος η αστυνομία και η ίδια η κυβέρνηση». Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη θεωρία των δύο άκρων, λέγοντας ότι αυτή εξυπηρετεί το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή.
undefined
Μιλώντας στο Action 24, o Μιχάλης Ταμήλος έκανε λόγο για αρχικά επιπόλαια αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, η οποία όμως βόλευε την κυβέρνηση ενώ εκτίμησε ότι και η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής βόλευε τα δύο κόμματα διότι “ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι για να βγει πρώτο κόμμα πρέπει η Χ.Α να έχει πάνω από 10 – 12%, επειδή στερεί ψήφους από τη ΝΔ”.
Ο βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι η αντιπαλότητα αυτή δυνάμωνε τα δύο κόμματα και έβαζε σε δύσκολη θέση τη ΝΔ και την κυβέρνηση, σημειώνοντας: “Η θεωρία των δύο άκρων δυναμώνει τα δύο άκρα”.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Ταμήλου ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «συνιστούν μια κυνική ομολογία από τα χείλη εκπροσώπου της κυβέρνησης, που εκθέτουν την ίδια, αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό. Όσο και να θέλει να κρυφτεί η κυβέρνηση και να δείξει όψιμα αντιχρυσαυγίτικα αντανακλαστικά, οι ευθύνες της για το γιγάντωμα της ναζιστικής βίας είναι παραπάνω από προφανείς και δεν μπορούν να θαφτούν κάτω από το χαλί της κυβερνητικής προπαγάνδας».
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου