Ετικέτες

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΜΑΡΑ…


undefined
Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό κράτος δεν έχει προηγούμενο.
Ό,τι γουστάρουν κάνουν.
Ανέβηκαν οι αποφάσεις για τη σύσταση των βισματογραφείων του Βενιζέλου και του Καψή, ανέβηκαν οι δαπάνες για τα συγκεκριμένα γραφεία, λειτουργούν κανονικά, υποτίθεται, από τα μέσα Ιουνίου του 2013, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ και την αποχώρηση της δεξιάς ΔΗΜΑΡ από το τσίρκο της συγκυβέρνησης, όμως δεν έχει ανέβει καμία απόφαση για το ποιοι διορίζονται και από ποιον.
Δηλαδή, τόσο καιρό δεν δουλεύουν τα γραφεία?
Άντε για τον Βενιζέλο μπορεί, να μην δουλεύει κανονικά ακόμη το γραφείο του μιας και ουσιαστικά δεν έχει κανένα πραγματικό αντικείμενο.
Αλλά αυτό του Καψή?
Τόσες συναντήσεις με εργαζομένους και υποψήφιους, τόσα δελτία τύπου, τόσες αποφάσεις για τη λειτουργία του μεταβατικού υποτίθεται φορέα, με ποιο καθεστώς ενοικιάστηκαν οι χώροι, ποιος τους το νοίκιασε, ποιος πληρώνει το ρεύμα, ουδείς Έλληνας γνωρίζει.
Και δε γνωρίζουμε γιατί απλά όλα γίνονται εν κρυπτό, με κρυφές και αδιαφανείς συμφωνίες του Καλαματιανού εκκαθαριστή Μάναλη. Εδώ οι διαύγειες των δυο γραφείων, σήμερα, μόλις τώρα: 
undefined
Επιτέλους, σήμερα, ορίστηκε εκκαθαριστής για τις πληρωμές των αποδοχών των υπαλλήλων αυτών των δυο γραφείων, Βενιζέλου και Καψή.
Ακόμη δε ξέρουμε ποιοι θα πληρώνονται αλλά ξέρουμε ποια είναι υπεύθυνη για την πληρωμή τους.
Αλλά, ποια είναι η εκκαθαρίστρια που όρισε το Μαξίμου, ή καλύτερα, πότε διορίστηκε εκεί?
Η απάντηση βρέθηκε εύκολα, διορίστηκε με υπογραφή Παπαδήμου.
Αλλά ακόμη δεν κατάλαβα πως, μια δήθεν εξειδικευμένη και συγκεκριμένου σκοπού κυβέρνηση (για το PSI υποτίθεται συγκροτήθηκε), όπως ήταν η τρικομματική του Παπαδήμου έκανε μόνιμη πρόσληψη προσωπικού σε μια τόσο καίρια για τον εκάστοτε Πρωθυπουργό θέση.
undefined
Το πόσο καίρια είναι η θέση, ή η συγκεκριμένη υπάλληλος, φαίνεται από τις αποφάσεις στη διαύγεια αφού κάνει όλες τις εξειδικευμένες εργασίες που απαιτείται πλήρης εμπιστοσύνης. Εδώ:
undefined
undefined
undefined
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου