Ετικέτες

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΙΣ (ΜΙΚΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΡΘΡΩΝ)






Εκτέλεση με λιθοβολισμό δύο ατόμων που φέρεται να είχαν ομοφυλοφιλική σχέση έγινε στην περιοχή της Παλμύρας στην Συρία από το Ισλαμικό Κράτος Οι φωτογραφίες είναι που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα σκληρές Τα θύματα τοποθετήθηκαν σε οροφή κτιρίου με το κεφάλι τους να προεξέχει και μετά εκτελέστηκαν.

Να σημειωθεί πώς το ΙΚ δεν δέχεται την ομοφυλοφιλία καθώς την θεωρεί ως διαφθορά της ψυχής και του σώματος σύμφωνα με το Κοράνι.

Πηγή φωτογραφίας και είδησης MEΜRI -- Twitter.com/slahalden789, July 23, 2015. (Ο λογαριασμός του δικτύου έχει ακυρωθεί)

Geopolitics Editorial Team
   
============================================


Αυτό το μήνυμα, από τον Shaykh Abū Muhammad al-‘Adnānī ash-Shāmī, γεμάτο από απειλές και απειλές για δολοφονίες, με πολλές επιτιμήσεις σε αποσπάσματα από το Κοράνι είναι μια νέα προτροπή του ΙΚ προς τους υποστηρικτές τους παγκοσμίως. Ακόμα και με μόνο μια βιαστική ανάγνωση διακρίνεται ο παραλογισμός του όπου υποστηρίζει ότι η ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους του δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ.

Σε περίληψη αναφέρει για την πτώση της Ρώμης (Δύσης), πώς σύντομα θα έρθει η ώρα με την βοήθεια του Αλλάχ το Ισλάμ να επικρατήσει των σταυροφόρων και όλοι όσοι δεν πιστεύουν θα θανατωθούν και οι σταυροί τους θα γκρεμιστούν από τους τζιχαντιστές στο χώμα.

Έχει ακόμα πολλούς παραλογισμούς αναφερόμενο στην διάνοιξη της ελευθερίας του Ισλαμικού κράτους μόνο μέσα από μάχες και αίμα ενώ την ίδια στιγμή αναφέρει πώς οι σταυροφόροι της Δύσης βλέπουν ως ασθένεια την παρουσία του ψάχνοντας για θεραπεία ενώ δεν υπάρχει θεραπεία ( !!! )
Μεγάλη αναφορά και στις ΗΠΑ και στο πρόσωπο του Ομπάμα με κύριο φόντο το Ιράκ όπου απειλούν για την παρουσία κάθε πολίτη της Δύσης αλλά κυρίως των ΗΠΑ στην περιοχή. Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης η αναφορά στον Καύκασο και στην Κίνα ως περιοχές που βρέθηκαν Μουσουλμάνοι να θανατώνονται από Δυτικούς, αποστάτες και αθεϊστές,  όπως ισχυρίζεται η επιστολή.

Υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία και προτρέπουμε να αναγνωστεί η επιστολή από όποιον θέλει για να κατανοήσει τον παραλογισμό του ΙΚ και την χειραγώγηση δεδομένων και καταστάσεων προς κατήχηση κάποιων που έχουν μειωμένη αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω μας.

Πηγή επιστολής: Επιστολή του ΙΚ - προτροπή για ιερό πόλεμο.

Παράλληλα επισημαίνουμε και την χθεσινή μας ανάλυση που αυτή η επιστολή δείχνει να  επιβεβαιώνει. Η αναφορά πως το ΙΚ βρίσκεται ήδη σε πίεση και σε εμφανές αδιέξοδο, τονίζεται και με αυτή την επιστολή που είναι μακροσκελέστατη και κάνοντας παρερμηνεία του Κορανίου προσπαθεί να κάνει μια έντονη κλήση προς στήριξη εντός και εκτός συνόρων του ΙΚ.

Αλέξανδρος Νίκλαν

Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου