Ετικέτες

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Εντάσεις μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών στο Κρεμλίνο.





Η είδηση έρχεται από τον Ρώσικο Τύπο και αφορά τον πόλεμο που υπάρχει εντός τειχών στις Ρώσικες υπηρεσίες πληροφοριών για επικράτηση και επιρροής , της μίας επί της άλλης.

Αναφορές για "καρφώματα" και "πισωμαχαιρώματα" όπου πολλά άπλυτα βγαίνουν στην φόρα , έτσι ώστε η κάθε υπηρεσία να έχει την καλύτερη θέση "εκ δεξιών" του V.Putin.



Εμείς θα υπενθυμίσουμε πως αυτές τις πληροφορίες τις είχαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και είχαμε αναφερθεί σε άρθρο μας , που αναδείκνυε αυτό ακριβώς το θέμα. Η έμφαση ήταν βέβαια πώς αυτά δεν φαίνονται στην εξωτερική πολιτική καθώς όλα γίνονται στην βαριά και έντονα κυρίαρχη σκιά του V.Putin που γνωρίζει άριστα το τι και πρέπει να κάνει σε αυτούς τους χώρους λόγω βιογραφικού.


Πηγή είδησης: http://www.themoscowtimes.com/opinion/article/cops-suicide-may-point-to-fsb-power-struggle/502082.html



=================================================================== 
Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2014.

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου