Ετικέτες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Εκφράστε ελεύθερα τις επιθυμίες σας στο σεξ.


Καλός ερωτικός σύντροφος θεωρείται, συνήθως, εκείνος που έχει το ταλέντο να κάνει και να διατηρεί κάθε σχέση του συναρπαστική. Ωστόσο, πρωταρχικό καθήκον του είναι να ικανοποιεί τις συναισθηματικές ανάγκες του παρτενέρ του.

Η πραγματική σεξουαλική ευτυχία δεν γεννιέται μόνο από τις καλές επιδόσεις στο κρεβάτι, αλλά προπάντων από τα θετικά αισθήματα απέναντι στη σεξουαλικότητα τη δική μας και του παρτενέρ. Το πιο επιτυχημένο σεξ ενυπάρχει στους πιο επιτυχημένους δεσμούς. 

Η αληθινή ερωτική χημεία αναπτύσσεται μόνο όταν οι δύο σύντροφοι νιώθουν αμοιβαία έλξη ως άτομα και όχι γιατί ανήκουν στο αντίθετο φύλο. Οι άνδρες συχνά ξεχνούν ότι η γυναίκα είναι εξίσου συναισθηματική και αισθησιακή και θέλει η ερωτική πράξη να ξεκινά με γλυκόλογα και αμοιβαίες εξομολογήσεις.

Η σημασία της επικοινωνίας

Η πεμπτουσία του σεξ είναι η γενναιοδωρία.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει από ένστικτο τι διεγείρει τον παρτενέρ του. Εξαρτάται από τον καθένα να μιλά γι' αυτά που του αρέσουν ή τον ενοχλούν. Δεν είναι ούτε περιττό ούτε προσβλητικό. Είναι σχεδόν αδύνατον να υπάρχει καλή σεξουαλική σχέση χωρίς ειλικρινή επικοινωνία. Ολοι θα έπρεπε να λέμε στο σύντροφό μας ποια χάδια μάς είναι ευχάριστα και ποια δυσάρεστα.

Οι εραστές θα πρέπει να έχουν την τόλμη να προτείνουν καινούριους τρόπους συνουσίας και να έχουν απαιτήσεις. Ανταλλάσσοντας τις επιθυμίες τους θα έχτιζαν μια απολαυστική ερωτική σχέση, ενώ με τη σιωπή θα την γκρέμιζαν.

Με ανταλλαγή εντυπώσεων, ενθαρρυντικούς ήχους ή δείχνοντας με το χέρι το πιο ερωτογενές σημείο του κορμιού τους, οι εραστές μπορούν να έχουν αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες. Η απόλαυση που χαρίζουν ορισμένα χάδια δεν είναι πάντα η ίδια.

Αν, λοιπόν, είχατε εκφράσει κάποτε μια επιθυμία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την εκδηλώσετε ξανά ούτε ότι δεν κάνει μια άλλη φορά να έχετε μια διαφορετική προτίμηση. 

Οι καλοί ερωτικοί σύντροφοι δεν κουράζονται ποτέ να αναζητούν νέα μονοπάτια ηδονής, διαφορετικά θα βρεθούν παγιδευμένοι στη ρουτίνα του σεξ. Ακόμη και το πιο αρμονικό ζευγάρι μπορεί με τα χρόνια να βαρεθεί την ίδια σεξουαλική διαδικασία, όταν αυτή πραγματοποιείται στην ίδια στάση και το ίδιο κρεβάτι. Επικοινωνία δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκφράζονται μόνο οι δυσαρέσκειες. 

Ο καλύτερος τρόπος επαφής είναι να λέτε τι σας αρέσει και ταυτόχρονα να ακούτε τις προτιμήσεις του συντρόφου σας. Δύο άνθρωποι γνωρίζουν την απόλυτη απόλαυση, μόνο όταν αναγνωρίζουν την ηδονή που τους χαρίζει το έτερό τους ήμισυ και προσπαθούν να του την ανταποδώσουν. 

Οσο πιο δυνατή είναι η ικανοποίηση που σας προσφέρει ο σύντροφός σας, τόσο μεγαλύτερη είναι και η διάθεσή σας να τον ανταμείψετε με ηδονή. 

Εκφράστε ελεύθερα τις επιθυμίες σας

Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι παρτενέρ να κουβεντιάζουν για το σεξ, ώστε τα σώματά τους να εναρμονίζονται και η ηδονή τους να δυναμώνει.

Δυστυχώς, πάρα πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φανερώσουν με ειλικρίνεια στο σύντροφό τους τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, τους φόβους και τα προβλήματά τους.

Ορισμένοι έχουν γαλουχηθεί με την αντίληψη ότι οι συζητήσεις για το σεξ δεν είναι μόνο ντροπή, αλλά και προσβολή στην αξιοπρέπειά τους. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά σημαντικό οι παρτενέρ να κουβεντιάζουν για το σεξ, ώστε τα σώματά τους να εναρμονίζονται και η ηδονή τους να δυναμώνει. Τα περισσότερα όμως ζευγάρια δεν μιλούν ποτέ για τις κοινές τους εμπειρίες στο κρεβάτι.

Το μυαλό και η ψυχή τους μένουν μακριά, ενώ τα σώματά τους πασχίζουν να σμίξουν. Ισως να υπήρχαν λιγότερες παρεξηγήσεις, διαφωνίες και καβγάδες, αν οι εραστές μιλούσαν μεταξύ τους ελεύθερα για τις σαρκικές και συναισθηματικές προσδοκίες τους. Το όφελος θα ήταν μεγάλο, αν οι παρτενέρ εκμυστηρεύονταν ο ένας στον άλλο τις πιο μύχιες επιθυμίες τους, όσο αλλόκοτες και αν είναι.

Πηγή :  vivanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου