Ετικέτες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Στη φυλακή ο Ρουπακιάς, στην οικογένεια Φύσσα η δικογραφία


undefined

Στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας οδηγήθηκε το πρωί ο Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Σήμερα αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο δικηγόρος και η οικογένεια του άτυχου 34χρονου. 

Του Κώστα Ονισένκο
Ο Ρουπακιάς επρόκειτο να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό αλλά η παρουσία πολλών αλλοδαπών σε αυτές τις φυλακές υποχρέωσε τις αρχές να αναζητήσουν άλλη λύση. Τελικά, χθες άλλαξε το φυλακιστήριο και σήμερα στις 6.30 το πρωί ο Ρουπακιάς, αναχώρησε με αστυνομική συνοδεία από τη ΓΑΔΑ, για τις φυλακές Μαλανδρίνου.
Σήμερα αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο δικηγόρος και η οικογένεια του άτυχου 34χρονου.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιώργο Μαραγκό, η πλευρά της οικογένειας αγνοεί προς το παρόν βασικές πτυχές της δικογραφίας, όπως και το αν έχουν γίνει από την αστυνομία όλες οι έρευνες προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το περιστατικό της Αμφιάλης και να συλληφθούν όλοι οι αυτουργοί, φυσικοί και ηθικοί, του στυγερού εγκλήματος.
«Δεν γνωρίζω εάν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Επρεπε άμεσα να έχουν κατασχεθεί όλα τα κινητά των εμπλεκομένων και της γυναίκας του δράστη και άλλων προσώπων. Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει με αυτό, περιμένουμε να μάθουμε μόλις πάρουμε στα χέρια μας τη δικογραφία», είπε στην «Κ» ο κ. Μαραγκός.
Οσον αφορά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κληθεί να καταθέσει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, η οποία ήταν από τους βασικούς αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, σύμφωνα με τον δικηγόρο έχει να κάνει κυρίως με τη δυνατότητα της ίδιας να καταθέσει. «Η ψυχολογική επιβάρυνση είναι τεράστια γι’ αυτήν. Προσπαθεί να συνέλθει για να μπορεί να μιλήσει. Ακόμη δεν είναι σε θέση για κάτι τέτοιο», λέει ο ίδιος αναφερόμενος στο ψυχολογικό σοκ που υπέστη η νεαρή γυναίκα.
Ο δικηγόρος εμφανίστηκε ανήσυχος όσον αφορά το περιεχόμενο των εγγράφων της δικογραφίας που θα παραλάβει. Ομως «θα μπορούμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα όταν έχουμε μια πλήρη εικόνα», σχολίασε.
Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου