Ετικέτες

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πως λειτουργούν τα σοβαρά έθνη…




Διακήρυτταν το τέλος του κόσμου στην Κίνα και συνελήφθησαν!

Συνολικά 93 άνθρωποι συνελήφθησαν στην Κίνα επειδή διέδιδαν φήμες σχετικά με το τέλος του κόσμου. Πρόκειται για μέλη της παραθρησκευτικής οργάνωσης του «Παντοδύναμου Θεού». Μάλιστα ένας άνδρας ξυλοκόπησε 23 παιδιά σε δημοτικό σχολείο, υπό «την ψυχολογική επήρεια» των προβλέψεων, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.z

Αιτία των συλλήψεων στάθηκε το γεγονός πως «μοίραζαν φυλλάδια για την Αποκάλυψη και διέσπειραν φήμες», ενώ το πρακτορείο προσθέτει πως «αυτά τα μέλη της παραθρησκευτικής οργάνωσης προσφάτως ενστερνίσθηκαν την προφητεία των Μάγιας και προμηνύουν ότι ο ίδιος δεν θα λάμπει και το ηλεκτρικό δίκτυο δεν θα λειτουργεί για τρεις ημέρες αρχής γενομένης από τις 21 Δεκεμβρίου».

Έτσι φέρονται τα Έθνη που πατούν γερά στα πόδια τους. Αντίθετα, στην Ελλάδα που επιμένει να ψάχνει ποιός κρύβεται πίσω από το χέρι του Τσέτη αντί να το κόβει, κάτι τέτοιοι τύποι γίνονται πλούσιοι. Όπως και στην Ρωσία που ενώ έψαχναν τα “πρωτόκολλα”, τους βγήκε ένας Λένιν από το τζέρμανυ με 30 χιλιάδες χρυσά μάρκα νααα με το συμπάθειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου