Ετικέτες

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

JSSNews Ισραήλ: το UFO ήταν στην πραγματικότητα μια ρωσική δοκιμή πυραύλου...!

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

JSSNews Ισραήλ: το UFO ήταν στην πραγματικότητα μια ρωσική δοκιμή πυραύλου...!



Όπως το αποκαλύπταμε  το βράδυ της Πέμπτης, η ισραηλινή αστυνομία πλημμύρισε με κλήσεις από άτομα που έβλεπαν στον ουρανό ένα περιστροφικό φως ... πριν να εξαφανιστεί μέσα σε ένα σύννεφο καπνού! Και αυτό το ίδιο UFO παρατηρήθηκε σε διάφορα σημεία της Μέσης Ανατολής, όπως στο Λίβανο, Ιορδανία, Συρία, ακόμη και στο Αζερμπαϊτζάν!

Επιστήμονες του Συνδέσμου Άστρονομίας του Ισραήλ, μετά τη μελέτη του φαινομένου, είχαν ισχυριστεί ότι το φως περάσε πάνω από το έδαφος σε 80 χλμ ύψους, αυτό εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι από πολλές χώρες, μπορούσαν να δούνε το φαινόμενο.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Φωνή της Ρωσίας, η ρωσική κυβέρνηση θα έχει αρχίσει να παραδεχτεί ότι το ισραηλινο-λιβανικό UFO ήταν στην πραγματικότητα πιο πιθανό να προερχόταν από δοκιμή διηπειρωτικού πυραύλου. 
Η δοκιμή θα έγινε για να δοκιμαστούν τεχνολογίες που επιτρέπουν να ισοφαρίσουν τις ΗΠΑ και το σχέδιο τους για την αντιπυραυλική ασπίδα.

Στην πραγματικότητα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ραγίσε μια λακωνική δήλωση: «Οι στρατηγικές δυνάμεις πυραύλων της Ρωσικής Ομοσπονδίας προέβησαν σε μια άλλη επιτυχημένη δοκιμή του «διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Topol», αυτή τη φορά από τη επίγεια βάση του Kapustin Yar στο Αστραχάν στη νότια Ρωσία».

Benjamin Amsallem - JSSNews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου