Ετικέτες

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Όχι. ο Μινώταυρος δεν ήταν ναζί.

Όχι. ο Μινώταυρος δεν ήταν ναζί.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 10, 2012
20120610-092044.jpgΚρητικό νόμισμα του 420 π.χ. από την μια μεριά ο Μινώταυρος και από άλλη η Σβάστικα .
Η σβάστικα είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο που απαντάται σε όλους τους Γηγενείς πολιτισμούς της αρχαιόητας. Κυρίως στον Ελληνικό και τον Κινέζικο (και Ινδικό). Μιλάμε για τους κατεξοχήν πατριωτικούς και ανθρωποκεντρικούς πολιτισμούς που έγιναν στόχος των λυσσαλέων επιθέσεων των πολιτισμικών προγόνων του ναζισμού, που όλοι τους πίστευαν ότι η καταγωγή τους ήταν …από τον Σείριο. Πιθανότατα για να τεκμηριώσουν την θηριώδη
καταστροφική τους δράση, τις σφαγές και την κλοπή εδαφών
.
Τώρα η χρήση της από τον Χίτλερ αποτελεί την μέγιστη ιστορική ειρωνία, αφού η “μυστικιστική” τεκμηρίωση του ναζισμού θεωρούσε όπως ήταν επόμενο ότι ούτε οι Γερμανοί ήταν Γηγενείς αλλά προέρχοντο από τη νήσο “Γκότλαντ” (ή Θούλη) που όλως τυχαίως είχε πάει βόλτα και δεν υπήρχε.
Η απόφαση χρήσης της ήταν ακριβώς για να δώσει έναν ψευδεπίγραφο οικουμενισμό και να καπηλευθεί δύο πολιτισμούς που οι ίδιοι οι πρόγονοι και μέντορες του είχαν καταστρέψει. Στην πραγματικότητα, συνέχισε επάξια το έργο των λαών της ημισελήνου, η οποία βεβαίως δεν θα “πούλαγε” ως σύμβολο στους λαούς της Ευρώπης. Ο ίδιος όμως είχε δηλώσει ότι “το Ισλάμ θα έπρεπε να είναι η επίσημη θρησκεία των Γερμανών”
A Rare and Well Preserved Greek Silver Stater of Knossos (Crete)
Stater circa 420, AR 11.92 g. KNOSI[ON] Minotaur running r., head facing with r. hand lowered and l. raised holding unidentified object. Rev. Labyrinth in the shape of counter-clockwise swastika with floral pattern in the centre; Very rare and in unusually good condition for this interesting issue.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου