Ετικέτες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Πολύτεκνοι – Δημογραφικό

Πολύτεκνοι – Δημογραφικό

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 16, 2012
ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ – Ανεξάρτητοι Έλληνες
Email: nsmoloktos@yahoo.gr
ΠΡΟΣ: Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος
Πρόεδρο κ. Θεοτοκάτο Βασ.(Γενικό Συμβούλιο)
Σχετ. : Επιστολή Α.Σ.Π.Ε. στις 23 Μαΐου 2012
ΘΕΜΑ: Πολύτεκνοι – Δημογραφικό

​ Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
1. Σε απάντηση σχετικής επιστολής που μας στείλατε και αφορά την πολύτεκνη
οικογένεια και τα προβλήματα της, σας ενημερώνουμε ότι:
α. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν στην Κοινοβουλευτική τους ομάδα τέσσερεις (4) πολύτεκνους βουλευτές και μεταξύ αυτών τον Πρόεδρο τους κ. Πάνο Καμμένο. Αυτό και μόνο το γεγονός μας καθιστά ευαίσθητους σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πολυτεκνική κοινότητα και ως εκ τούτου θα δίνουμε προτεραιότητα σε θέματα που σας αφορούν.
β. Με την ολοκλήρωση του Οικονομικού και Κοινωνικού προγράμματος θα είστε σε θέση να ενημερωθείτε επακριβώς για τις θέσεις μας και την πολιτική που θα εφαρμόσουμε, όταν αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας καθώς και τις παρεμβάσεις μας ως κοινοβουλευτική ομάδα σε επίπεδο κυβέρνησης.
​2. Μελετώντας την επιστολή που μας αποστείλατε, κατανοούμε πλήρως τις προτάσεις σας αλλά και την αναγκαιότητα εφαρμογής αυτών από την πολιτεία. Συμφωνούμε ότι πρέπει να δοθούν εκείνες οι προτεραιότητες, ώστε να έχουμε άμεσα αποτελέσματα και να θέσουμε σε διαβούλευση κάποιες που χρειάζονται βελτιώσεις προς το καλύτερο.
​3. Ευελπιστούμε ότι μετά τις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου θα έχουμε την χαρά να συναντηθούμε, ώστε να συζητήσουμε από κοινού και να διαμορφώσουμε το πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, που πρέπει να εφαρμόσουμε ώστε επιτέλους να δοθεί λύση στο μέγα πρόβλημα που είναι το δημογραφικό. Πιστεύουμε ότι η ελληνική οικογένεια και ειδικά η πολύτεκνη, πρέπει να επιβραβεύεται για την προσπάθεια που κάνει, για να έχουμε ως χώρα ανανέωση και αναγέννηση του πληθυσμού της. Στα πλαίσια αυτής της κοινωνικής πολιτικής οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν ότι οι τρίτεκνες οικογένειες είναι η βάση της πολυτεκνίας και γι αυτό το λόγο θα θεωρούνται πολύτεκνες οικογένειες και θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που απορρέουν από το Σύνταγμα.
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και σας μεταφέρω την εκτίμηση και τους χαιρετισμούς του Προέδρου μας κ. Πάνου Καμμένου. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου