Ετικέτες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Lyndon Larouche: Το πρόβλημα έχει όνομα και αυτό λέγεται …Ομπάμα!


Lyndon Larouche: Το πρόβλημα έχει όνομα και αυτό λέγεται …Ομπάμα!

Σε συνέντευξή του ο Lyndon Larouche στον Alex Jones στις 30 Νοέμβριου δήλωσε: “Είμαστε ακριβώς στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου. Ως προς το αν αυτό θα συμβεί ή όχι, είναι άλλο θέμα. Ωστόσο η πιθανότητα να συμβεί είναι πραγματικά μεγάλη. Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο. Υπάρχουν ένοχοι σε ότι σήμερα συμβαίνει και συνένοχες είναι κυρίως οι κυβερνήσεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ που στοχοποιούν το Ιράν και τη Συρία. Οι Ρώσοι αφήνουν σαφείς προειδοποιήσεις και κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά”.

“Ο Ομπάμα είναι επικίνδυνος όπως το ίδιο είναι και οι Βρετανοί. Έχουμε Πρόεδρο “μαριονέτα” που μόνο ο λαός μπορεί να τον αποπέμψει και να αποσοβηθεί ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου. Μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά ότι με την απομάκρυνση του Ομπάμα από τον προεδρικό θώκο θα σωθούν οι ΗΠΑ. Αν δεν γίνει αυτό, υποθηκεύεται το μέλλον μας (ΗΠΑ)”.
Διευκρίνιση: Η ανάρτηση του βίντεο δεν συνεπάγεται με την υιοθέτηση του περιεχομένου του! (Οι ΗΠΑ έχουν την ίδια εξωτερική πολιτική εδώ και δεκαετίες ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο Πρόεδρός τους, που κατά την προσωπική μου άποψη δεν κάνει και …κουμάντο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου