Ετικέτες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τα “τυφλά” ποντίκια τα στέλνουν στον πόλεμο!




Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, υπέγραψε συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τη Βρετανία στο Λονδίνο την προηγούμενη βδομάδα, ενώ ο τούρκος Πρωθυπουργός Ερντογάν υπέγραψε στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με τη Βρετανία πέρυσι.
Τι υπέγραψαν; Ότι τα τεράστια ποσά που δαπανά η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ πάνε προς όφελος της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας. Συνένοχος; Το ΝΑΤΟ!

Μία είναι η οδός και ένας ο δρόμος ώστε να εξαναγκαστεί σε συμβιβασμό η Ρωσία. Αυτό είναι το παιχνίδι. Και μέσω της Ρωσίας θέλουν να εξαναγκάσουν και την Κίνα.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε κάποτε ο Lyndon Larouche “αν μη τι άλλο, είναι όλοι ηλίθιοι και όλο αυτό το πράγμα περί του να απαλλαγούμε από την ηγεσία του Στρατού στην Τουρκία, ήταν μέρος της στρατηγικής τους ακόμη και αυτό. Τα σενάρια περί νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν αντιπροσωπεύουν κάτι διαφορετικό από τη δική της οθωμανική κατοχή που θέλει να επιβάλλει η Τουρκία στη Συρία και κατ’ επέκταση στη Μέση Ανατολή. Ο μεγαλύτερος στρατός του ΝΑΤΟ βρίσκεται στη “πόρτα” σου λέει στο μήνυμά της, ώστε δήθεν να φοβάσαι”, ολοκληρώνει και δεν έχει άδικο… γιατί στο δια ταύτα καμία χώρα δεν σηκώνει το ανάστημά της στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου