Ετικέτες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ασπίδα της Κύπρου η ΕΦ, δήλωσε ο ΥΠΑΜ



ΚΥΡΙΑΚΉ, 4 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011

Ασπίδα της Κύπρου η ΕΦ, δήλωσε ο ΥΠΑΜ


ethniki froura Ασπίδα της Κύπρου η ΕΦ, δήλωσε ο ΥΠΑΜΗ Εθνική Φρουρά είναι η ασπίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και χρειάζεται την κατανόηση, την αγάπη και τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας, δήλωσε την Κυριακή ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση στηρίζει, ενθαρρύνει και με κάθε τρόπο εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για την Εθνική Φρουρά.Σε δηλώσεις στον επίσημο εορτασμό της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Πυροβολικού, που έγινε στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Στυλιανού Καλμπουρτζή, στον Δελίκηπο, ο Υπουργός ανέφερε ότι «τιμούμε την ημέρα του Πυροβολικού μαζί με τους πυροβολητές μας στα στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς».

Πρόσθεσε ότι «όσο υπάρχει κατοχή βεβαίως είναι χρέος και ευθύνη μας να διατηρούμε αξιόμαχο και καλά εκπαιδευμένο το στράτευμα μας για να μπορέσουμε ως Κυπριακή Δημοκρατία να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απειλές και τις προκλήσεις. Η Εθνική Φρουρά είναι η ασπίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και χρειάζεται την κατανόηση, την αγάπη και τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας» είπε.

Ανέφερε ακόμα ότι «η κυβέρνηση στηρίζει, ενθαρρύνει και με κάθε τρόπο εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για την Εθνική Φρουρά».
http://www.onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου