Ετικέτες

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΦΡΕΝΟ στον Δήμο Σάμου, στο Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ!


EKTAKTO! Το Υπουργείο Εξωτερικών βάζει ΦΡΕΝΟ στον Δήμο Σάμου, στο Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 1, 2011
Πολύ ευχάριστη έκπληξη από τον Σταύρο Δήμα που θύμισε… Μολυβιάτη!
Ποιο ξεκάθαρα δεν γίνεται ΣΤΟΠ από το Υπουργείο Εξωτερικών στους φορείς για την συμμετοχή τους στην έκθεση στη Σμύρνη της ΤουρκίαςEKTAKTO! Το Υπουργείο Εξωτερικών βάζει ΦΡΕΝΟ στον Δήμο Σάμου, στο Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΨΥΕΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ!

Μόλις πριν από λίγο μια αυτονόητη εξέλιξη ήρθε
να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, με την απάντηση που δίνει το Υπουργείο Εξωτερικών (και υπογράφει ο ίδιος ο Υπουργός κ. Σταύρος Δήμας) στη σχετική ερώτηση που έκανε ο Βουλευτής κ. Κωστής Αιβαλιώτηςσχετικά με την Διεθνή Τουριστική Έκθεση στις 8 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στη Σμύρνη τηςΤουρκίας.
Το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Υπουργός ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αναφέρουν πως άτομα και ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μετέχουν σε ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ που διοργανώνει η Τουρκία και επιδιώκεται η προβολή αντίστοιχων φορέων του ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ και των ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ, με απώτερο σκοπό την ΕΜΜΕΣΗ αναγνώριση τουΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.
Μάλιστα το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως έχει ενημερώσει και τα άλλα εμπλεκόμενα Υπουργεία επισημαίνοντας την ανάγκη τήρησης των πάγιων θέσεων της χώρας μας που συμβαδίζουν με τις αποφάσεις τουΣυμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και ιδιαίτερα για την Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης!
Αυτή η εξέλιξη ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ και τον ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ και το Επιμελητήριο Σάμου, αλλά και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να ξεχάσουν όποιαδήποτε συμμετοχή (ακόμα και με την μορφή χρηματοδότησης ιδιωτών επιχειρηματιών) σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ από την στιγμή πουΕΠΙΣΗΜΑ το Τουρκικό κράτος έχει ανακοινώσει ότι θα συμμετέχει και το Ψευδοκράτος του Ντεκτάς!
TOYRKIA1.JPG
TOYRKIA2.JPG
TOYRKIA3.JPG
Πηγές
Samiakignomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου