Ετικέτες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μαχητές από την Κρήτη στο πλευρό του Καντάφι!


Μαχητές από την Κρήτη στο πλευρό του Καντάφι!

Ένα απίστευτο όσο και απίθανο δημοσίευμα από διαδικτυακό κόμβο συνδεδεμένο με το καθεστώς Καντάφι στη Λιβύη, ανακαλύπτει «κύμα» υποστήριξης από την Κρήτη και μαχητές από τη νήσο στις τάξεις των δυνάμεών του!

Η αιτιολόγηση της αγάπης που φέρονται να έχουν οι Κρητικοί στον Καντάφι είναι εξίσου γραφική: Επειδή ο γιος του, Σέιφ Αλ Ισλάμ έκανε συχνά τις διακοπές του στο νησί και ξόδευε πολλά χρήματα ενισχύοντας την οικονομία του νησιού, οι Κρητικοί στέκονται στο πλευρό του.
Κρητικοί μάλιστα, φέρονται να έχουν ταξιδέψει στη Λιβύη και να έχουν ζητήσει να πολεμήσουν στο πλευρό των δυνάμεων του Λίβυου ηγέτη! Ο Καντάφι φέρεται να απέρριψε την προσφορά τους, πληροφορώντας τους ότι οι Λίβυοι είναι σε θέση να υπερασπίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους (έμμεση διάψευση ότι χρησιμοποιεί μισθοφόρους, όπως τον κατηγορούν τα Δυτικά ΜΜΕ).
Στο ίδιο δημοσίευμα λόγος γίνεται και στην Τουρκία. Αναφέρεται χαρακτηριστικά, ότι επικρατεί διχασμός στο ΝΑΤΟ, αφού ο δεύτερος σε μέγεθος στρατός της Συμμαχίας αντιτίθεται «στις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Λιβύης». Η κατάσταση αυτή, συνεχίζει το δημοσίευμα έχει κάνει ευτυχισμένες «την Κίνα και τη Ρωσία που απολαμβάνουν την απομείωση της ισχύος του ΝΑΤΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου