Ετικέτες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μες στη Άγια Σοφιά, θα βρεθούμε ξανά

Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

Μες στη Άγια Σοφιά, θα βρεθούμε ξανά


Με αφορμή την ανάρτηση μας «Η τουρκική φασιστόσφαιρα», η αγαπητή μας αναγνώστρια Ρίκα Κ. έγραψε το παρακάτω σχόλιο συνοδευόμενο από εύστοχα βίντεο.
Απολαύστε!

«Πολλαπλασιάζοντας τις αντιδράσεις στα φόρουμ ή σε σχόλια άρθρων, μονοπωλοντας τον λόγο και δυσφημίζοντας αυτού των άλλων, ορισμένοι μαγκοφασίστες δίνουν την εντύπωση ότι αντιπροσωπεύουν τη γνώμη της πλειοψηφίας...»

Έχουν άραγε αναρωτηθεί ποτέ οι μαγκοφασίστες αυτοί, αν οι σκοποί που υπηρετούν παίζοντας αυτόν τον εξευτελιστικό ρόλο, τελικά στρέφονται εναντίον των εαυτών τους ; 

Εντολοδόχοι οι ίδιοι μιας τακτικής προπαγάνδας, άρα τακτικής βασισμένης σε ψέμματα, ως άλλα υπάκουα δουλάκια των υψηλόβαθμων εντολέων τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους καταφεύγοντας σε υβριστικές ασυναρτησίες χαμηλότατου επιπέδου, παραληρηματικό ασύντακτο και ανορθόγραφο πολλές φορές λόγο στερούμενο επιχειρημάτων, και τελικά ρεζιλεύουν τον εαυτό τους προκειμένου να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των υψηλά ιστάμενών τους και των ιδεολογιών του ψεύδους και της βίας, που στρέφονται εναντίον όλων των λαών. Του επεκτατικού ισλαμοφασισμού, του τοκογλυφικού σιωνισμού, του ανθρωποφαγικού καπιταλισμού. 

Αναρωτήθηκαν ποτέ οι τούρκοι εκτελεστές αυτών των εντολών, αν έδινε δεκάρα τσακιστή ο Κεμάλ για τις ορδές των φανατισμένων απεσταλμένων του, για αυτούς που μαύρισαν την ψυχή τους και υποβίβασαν τους εαυτούς τους σε κτήνη προκειμένου ο κάθε Κεμάλ να εξυπηρετεί τα δικά του περίεργα συμφέροντα και να ικανοποιεί την άβυσσο της ψυχοπαθολογίας του ; Απόδειξη της πρόθεσης αυτής τα σημερινά λόγια του θλιβερού Αχμέτ, ο οποίος με περηφάνια είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να «θυσιάσει» άλλους 100.000 τούρκους, για τα δικά του παρόμοια συμφέροντα, και αυτός... 

«Δίνουν την εντύπωση ότι αντιπροσωπεύουν τη γνώμη της πλειοψηφίας»... Για λίγο όμως... Γιατί ποια αλήθεια που να συνηγορεί υπέρ τους έχουν να υπερασπίζονται οι τούρκοι στα ιστολόγια του εξωτερικού ; Την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ή αυτής των Αρμενίων ; Τις ατελείωτες σφαγές στην Σμύρνη, τους διωγμούς στην Πόλη, τα παιχνίδια τους στην Θράκη, την κατοχή στην Κύπρο, τις απειλές, την αλαζονεία, τις φαντασιώσεις τους σχετικά με το Αιγαίο ; Έχει πήλινα πόδια το ψέμα. Σπάει κάποια στιγμή. Όσο το υπερασπίζονται, δεν θα προχωρήσουν ποτέ στο μέλλον, γιατί αντίθετα με αυτούς, οι υπόλοιποι λαοί ξέρουν, γνωρίζουν, θυμούνται, και μαθαίνουν όλο και περισσότερα καθημερινά. 

Και για ποιους τούρκους το κάνουν αυτό ; Για αυτούς που απομένουν όταν αφαιρεθούν οι πληθυσμοί των Κούρδων, των Αλεβιτών, των Ελλήνων που παραμένουν μεταμφιεσμένοι στην Τουρκία και των λοιπών μειονοτήτων ; Όταν ξυπνήσει το ψυχικό κύτταρο αυτών των ανθρώπων, τι θα απομείνει από το «έθνος» των τούρκων ; Ποιον προσπαθούν να πείσουν στο εξωτερικό της χώρας, όταν δεν μπορούν να είναι πειστικοί στο εσωτερικό της ; 

Το νευρικό σύστημα της ανθρωπότητας, το διαδίκτυο, δεν αφήνει πολλά περιθώρια ψεύδους, για όποιον θέλει να ψάξει τα πράγματα όλο και περισσότερες αλήθειες αποκαλύπτονται καθημερινά. Οι λαοί είναι σε μια κατάσταση αφύπνισης σήμερα, και επιμένω ότι η κληρονομιά των Ελλήνων, η αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και σκέψη, όπως μοναδικά μπορεί να ορίσει τα πολιτικά συστήματα αλλά και την μεταφυσική σκέψη των ανθρώπων προς όφελος των λαών, δεν είναι κτήμα των Ελλήνων, δικό μας μόνο, αλλά ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα, σε όλους τους λαούς, και στους Τούρκους, και στους Εβραίους, σε όλους. 

Αν καταργηθούν οι ιδεολογίες του μίσους, του κέρδους και της βίας, οι λαοί μόνο όφελος θα έχουν, αντίθετα με την θλιβερή μειοψηφία που τους – και μας – κυβερνά σήμερα, η οποία είναι και η μόνη που απειλείται από αυτήν την προοπτική. Γι’ αυτό και οι ίδιοι οι μαγκοφασίστες θύματα της ανατροφής, της ιδεολογίας και των εντολέων τους είναι, και όσο γρηγορότερα το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς οι Έλληνες δεν προτιθέμεθα να λυγίσουμε εύκολα. Είναι άσχημα τα πράγματα σήμερα για εμάς, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως, ότι κι αν έχουν βάλει στο μάτι οι σκοτεινοί της Γης, τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, την γεωπολιτική της θέση, την Αλήθεια που κρύβεται στον Ελληνισμό - έστω κι αν πέτυχαν με δόλο να την κρύψουν από αρκετούς Έλληνες - δεν θα μας το πάρουν χωρίς μάχη σκληρή, χωρίς αντίσταση, χωρίς ατσάλινη αντίδραση ! 

Όσο μας πολεμούν, μόνο Πόλεμο θα έχουν να περιμένουν. Στο διαδίκτυο, στο Αιγαίο, στο σύμπαν το ίδιο ! Μόνο απώλειες έχουν να περιμένουν, ας το καταλάβουν καλά αυτό. Η Ελληνική Ιστορία το διδάσκει αυτό, και σε εμάς αλλά και σε εκείνους, χωρίς περιστροφές και αμφιβολίες, αυτή που τους απειλεί τόσο πολύ, και προσπαθούν τόσο απελπισμένα να αλλοιώσουν. Χωρίς επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου