Φιλο-μουσουλμάνοι «ακτιβιστές» εισέβαλαν στη δημοτική συνέλευση της Νέας Υόρκης! (βίντεο)
Σήκωσαν σημαία της Παλαιστίνης και κατήγγειλαν την επέτειο μνήμης για το Άουσβιτζ!
Η νέα πραγματικότητα που διαμορφωνόταν τα τελευταία χρόνια στην Δύση παίρνει τώρα σάρκα και οστά, με τους χαϊδεμένους μουσουλμάνους να θέτουν τους δικούς τους κανόνες και να επιβάλλουν τα δικά τους θέλω στις δυτικές κοινωνίες που τους ευεργετούσαν και συνεχίζουν να τους ευεργετούν.

Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στη Νέα Υόρκη με θέμα την απότιση φόρου τιμής για την 70η επέτειο από την απελευθέρωση των αιχμαλώτων στο Άουσβιτζ, μουσουλμάνοι και υποστηρικτές του κινήματος για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης εισέβαλλαν στην αίθουσα, ουρλιάζοντας και διακόπτοντας την συνεδρίαση.
Φυσικά, τα μέλη των «ακτιβιστών» οδηγήθηκαν εκτός της δημοτικής αίθουσας από τους φρουρούς του δημαρχειακού μεγάρου, με αρκετούς να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Αμέσως μετά την απομάκρυνσή τους από την αίθουσα, ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης David Greenfield πήρε τον λόγο και καταδίκασε την εισβολή των υποστηρικτών της Χαμάς: «Αυτό που μόλις είδαμε όλοι μας είναι καθαρός αντι- εβραϊσμός. Είναι όλοι τους θυμωμένοι και ξέρετε γιατί; Γιατί ο Χίτλερ δεν ολοκλήρωσε το έργο του. Σκότωσε μόνο την μισή μου οικογένεια».
Άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καταδίκασαν και αυτά με την σειρά τους την ενέργεια της φιλο- ισλαμικής ομάδας, η οποία εξέφρασε την αντίθεσή της με την 9ήμερη μετάβαση μελών του δημοτικού συμβουλίου στο Ισραήλ, ταξίδι πληρωμένο από εβραϊκές οργανώσεις της κοσμοπολίτικης αμερικανικής πόλης.
Τα μέλη των «ακτιβιστών» εισέβαλαν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Η ζωή των Παλαιστινίων μετράει» και «Σταματήστε τη γενοκτονία», ενώ ξεδίπλωσαν και σημαία της Παλαιστίνης. Μετά την αποκατάσταση της τάξης, η επικεφαλής της φιλο- ισλαμικής ομάδας, Pam Sporn, η οποία υποστήριξε πως είναι και η ίδια Εβραία, δήλωσε στις κάμερες της New York Daily: «Είμαι Εβραία της Νέας Υόρκης, ζω στο Μπρόνξ και δεν υποστηρίζω την επονομαζόμενη προοδευτική δημοτική αρχή που θα μεταβεί στο Ισραήλ. Πρόκειται για ταξίδι που νομιμοποιεί τις πρακτικές διάκρισης που εφαρμόζει το Ισραήλ».
Ε.Μ.