Ετικέτες

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο Turchynov εκτελεί όσους αρνούνται να σκοτώσουν ρωσόφωνους!



Στην Ουκρανία ο Ολεξάντρ Turchynov συνεχίζει τις «σωφρονιστικές» επιθέσεις του στο ρωσόφωνο πληθυσμό του νοτιο-ανατολικού τμήματος της χώρας, επεκτείνοντας την τιμωρητική δράση και στους στρατιώτες που αρνούνται να πυροβολήσουν εναντίον αμάχων.

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα των ruspolitik και vloknot οι στρατιώτες εκτελέσθηκαν.

Στρατιώτες από την 51η Μεραρχία του Μηχανικού στην οποία ανήκουν οι περισσότερες στρατιωτικές μονάδες ξηράς της χώρας, αρνήθηκαν την περαιτέρω συμμετοχή τους στις λεγόμενες «αντιτρομοκρατικές ή τιμωρητικές επιχειρήσεις».

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Mykhailo Koval. Υποσχέθηκε ότι οι λιποτάκτες θα πληρώσουν για αυτό που έκαναν.

Οι "αναποφάσιστοι στρατιώτες" ήδη εκτελέστηκαν από τους συμμάχους τους μαχητές του "Δεξιού Τομέα», που δρουν επικουρικά δολοφονώντας άγρια τους κατοίκους.

O Turchynov από τη μεριά του, δήλωσε ότι θα καταστρέψει όλες τις περιοχές που διαφωνούν με την πολιτική των αρχών του Κιέβου και θα εξοντώσει τις πολιτοφυλακές των κατοίκων. Προσθέτει ότι στο Donbas πρέπει να δράσουν αποφασιστικά.

O πατέρας του Ο. Τουρτσίνοφ είχε πολεμήσει με το στρατό του Χίτλερ. Ο 20χρονος γιός του, Cyril αποφεύγει τους πολέμους. Δεν υπηρετεί ούτε στο στράτευμα ούτε στις παραστρατιωτικές οργανώσεις.

Έχει αναλάβει την θεωρητική πλευρά της αφύπνισης του ενδοφυλετικού μίσους. Με την έκδοση του βιβλίου του "ο Εκλεγμένος", διακήρυξε τις φιλοσοφικές αρχές του νεοναζιστικού κινήματος της Ουκρανίας. Το βιβλίο απευθύνεται στους έφηβους που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τα νέα αυτά εθνικά ιδανικά.

Εξηγεί πως ένας συνηθισμένος άνθρωπος, ξεπερνώντας τις φυσικές αδυναμίες ή ηθικούς ενδοιασμούς, μπορεί να γίνει "φορέας του φωτός" (δηλαδή Εωσφόρος) και να "σώσει τον κόσμο από την ηθική και σωματική παρακμή".

Οι ρωσόφωνες εφημερίδες σχολιάζουν ότι ο ήρωας του μυθιστορήματος που ενσαρκώνει αυτά τα ιδανικά και αποκτά υπερδυνάμεις, δεν είναι παρά μια χείριστη παραλλαγή του αμερικανικού ήρωα superman που σώζει επίσης τον κόσμο με τις υπερφυσικές δυνατότητές του.


Πηγή : defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου