Ετικέτες

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Θρίλερ με ελληνόκτητο τάνκερ



Ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο με σημαία Λιβερίας και 24μελές πλήρωμα, έχει χάσει από την Πέμπτη 05/06 την επικοινωνία του με την πλοιοκτήτρια εταιρεία Fairdeal Group SA, ενώ αυτό έπλεε ανοιχτά των ακτών της Γκάνα, φορτωμένο με μαζούτ.
Το MT Fair Artemis μετέφερε μαζούτ και έχει 24μελές πλήρωμα. Ο καπετάνιος του πλοίου και ο Πρώτος Μηχανικός είναι Έλληνες, ενώ πάνω σε αυτό επιβαίνουν επίσης τέσσερις υπήκοοι από τη Σρι Λάνκα, ένας από τη Γκάνα και 17 Φιλιππινέζοι.
Πληροφορίες από τις αρχές της Γκάνα, που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, κάνουν λόγο για εκδήλωση πειρατείας, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Εκπρόσωπος της Fairdeal Group SA, που είναι σε διαρκή επικοινωνία με το θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ανέφερε ότι έχει ζητηθεί η συνδρομή των τοπικών αρχών για τον εντοπισμό του πλοίου και πως η τελευταία επαφή με τον καπετάνιο, έγινε στις 6 μ.μ. της Τετάρτης 04/06, όταν αυτό έπλεε στα ανοικτά των ακτών της Γκάνα.

Πηγή : crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου