Ετικέτες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΓΑΠ: Eτοιμάζει σύγγραμμα για αποστάτες, διαπλοκή, ΕΕ


Ο ειδήμονας Γιώργος Παπανδρέου, που έστειλε μια ολόκληρη χώρα στην ανεργία και στην εξαθλίωση ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες, βιβλίο για τη διετή θητεία της κυβέρνησης του! Αντικείμενο της νέας στοχαστικής μελέτης θα είναι όσοι τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει-κατά τη γνώμη του- τη θέση του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του exedra.gr, ο ΓΑΠ ετοιμάζεται να μιλήσει ανοικτά για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι διαδραμάτισαν άκρως αρνητικό ρόλο απειλώντας τον ότι θα τον ρίξουν. Παπανδρεϊκά στελέχη μάλιστα κάνουν λόγο για βουλευτές αποστάτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν του κλίματος του Ευάγγελου Βενιζέλου αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που με τη στάση του υποχρέωσε τον κ. Παπανδρέου σε παραίτηση, αφού ήταν σαφές ότι δεν θα στήριζαν τις μεταρρυθμίσεις.
Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για επίθεση σε καναλάρχες και παράγοντες των ΜΜΕ και της διαπλοκής, οι οποίοι δεν τον ήθελαν ποτέ στην κυβέρνηση και φρόντισαν να τον «πριονίσουν» από την πρώτη στιγμή.
Στο βιβλίο του ο κ. Παπανδρέου θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους εκβιασμούς και τις πιέσεις που δέχτηκε από ηγέτες της ΕΕ όπως η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, αλλά και άλλοι παράγοντες όπως ο Τρισέ και ο Όλι Ρεν.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα δώσει έμφαση στις απόρρητες συνομιλίες που είχε μαζί τους και από τις οποίες όπως θα υποστηρίξει είναι ότι κανείς τους δεν ήθελε τη σωτηρία της Ελλάδας από τη χρεοκοπία.
ΓΑΠ εναντίον ολόκληρου του σύμπαντος δηλαδή…
Πηγή : defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου