Ετικέτες

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΞΙΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ…



Πριν 23 ημέρες, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013, είχα αναρτήσει: ΔΑΠΑΝΗ 49.200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ…ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ!.
Η ανάρτηση είχε να κάνει με μια δαπάνη 49.200 ευρώ, της ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης, για πρόσληψη ενός τεχνικού συμβούλου στη ΝΕΡΙΤ.
Είχα ρωτήσει τότε:

Ως απάντηση λαμβάνω τη χθεσινή απόφαση της ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης που ανέβηκε στη διαύγεια του Πρωθυπουργού και επί λέξη αναφέρει: 
Αποφασίζουμε: 
Στο τέλος του άρθρου 1 της με αριθμ. Υ 307/2013 απόφασης του Πρωθυπουργού 
προστίθεται παρ. 3 ως εξής: ΑΔΑ: ΒΛ13ΘΩΠ-ΖΓ4«Για την κατά τα ανωτέρω άσκηση των αρμοδιοτήτων του ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό επικουρείται και υποστηρίζεται από τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης». 
Η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της 
Κυβερνήσεως. 
Η απόφαση αυτή να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 
Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2013 
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΑΝΤΩΝΗΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ
undefined
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B13%CE%98%CE%A9%CE%A0-%CE%96%CE%934
Ποια είναι η Υ307/2013 απόφαση στην οποία προσθέτουν μία επιπλέον παράγραφο στο  άρθρο 1?
Η απόφαση διορισμού του Παντελή Καψή ως Υφυπουργού για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Είδαν ότι έκαναν μακακία και τρέχουν να τη διορθώσουν. Τόσα σκαμπάζουν από δημόσια διοίκηση. Κι όμως έγιναν εξουσία με τη ψήφο σου…
Με την απόφαση που αναρτώ σήμερα επιβεβαιώνονται τα όσα ρωτούσα πριν 23 ημέρες.
Το ότι ήταν παράνομη η απόφαση για την πρόσληψη του τεχνικού συμβούλου στη ΝΕΡΙΤ μέσα από τον προϋπολογισμό της ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης και ότι με αυτήν την απόφαση μπορείτε από εδώ και στο εξής να ξοδεύετε χρήματα των 2 άσχετων, νομικά, μεταξύ τους δημόσιων υπηρεσιών, όμως πλέον νομίμως.
Αυτό είναι το κράτος σας. Τσιφλίκι σας. Ούτε σας νοιάζει για τη νομιμότητα πλέον. Ούτε σας απασχολεί. Αν δεν είχα κάνει την ανάρτηση ούτε που θα σας απασχολούσε το θέμα.
Τα ψωμιά σας στην εξουσία είναι λίγα, πλέον μετρημένα, γι αυτό…ό,τι αρπάξει ο κώλος σας.
Δεν περίμενα όμως αυτό ως απάντηση.
Η απόλυση του εν λόγω τεχνικού συμβούλου και ο επαναδιορισμός του είναι επιβεβλημένες προκειμένου να είστε καθ όλα νόμιμοι. Αλλά τι λέω, μπορεί ήδη να έχει πληρωθεί τα 49.200 ευρώ για τους 2 μήνες ΜΟΝΟ που τον διορίσατε…
Ξέρω, δε σας νοιάζει. Ούτε το Σύνταγμα, ούτε η νομιμότητα. Είναι κουρελόχαρτα που σας εμποδίζουν προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις καταστροφικές διαταγές των ευρωαφεντικών σας, που λατρεύουν τόσο την καθυστέρηση και που σας εξέλεξαν με τόση λύσσα.
Μάλλον αυτό δεν το ξέρουν όσα πρόβατα σας ψηφίζουν…
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου