Ετικέτες

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέντευξη Άσαντ στο CBS .



Posted: 08 Sep 2013 01:11 PM PDT
08.09.13 Ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS πως δεν βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τα χημικά όπλα της 21ης Αυγούστου.
“Αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την επίθεση αυτή” ανέφερε ο δημοσιογράφος Τσάρλι Ρόουζ, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Σύρο πρόεδρο, την ώρα που η Ουάσινγκτον απειλεί τη Δαμασκό με αεροπορικές επιθέσεις κατηγορώντας την ότι αυτή πραγματοποίησε την επίθεση.


“Το σημαντικότερο πράγμα που είπε είναι ότι ‘δεν υπάρχει απόδειξη πως χρησιμοποίησα χημικά όπλα εναντίον του λαού μου’ πρόσθεσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.
Ο Άσαντ προειδοποίησε, σύμφωνα με τον αμερικανό δημοσιογράφο, πως αν υπάρξει στρατιωτική επίθεση εναντίον της Συρίας από τις ΗΠΑ, τότε θα υπάρξουν αντίποινα από τους συμμάχους της Συρίας. Η χώρα έχει προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσε για να αντιμετωπίσει μια επίθεση, είπε ο Ρόουζ επικαλούμενος δήλωση του Ασαντ.
Αποσπάσματα της συνέντευξης του Σύρου προέδρου αναμένεται να προβληθούν το πρωί της Δευτέρας από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ενώ όλη η συνέντευξη θα μεταδοθεί από άλλο δίκτυο, το PBS.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου